Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS ROG STRIX H270F GAMING

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX H270F GAMING

Výnimoční hráči potrebujú výnimočné základné dosky, ktoré dajú ich hráčskemu potenciálu maximálne vyniknúť. Doska zo série ROG (Republic of Gamers) túto požiadavku stopercentne splní. Svojou nadštandardnou výbavou zaručí svojimi prvotriednymi inováciami vrcholný výkon, ktorý poteší nejedného hráča i tých najnovších herných kôstok. Čipset Intel H270 s päticou LGA1151 umožní najnovším procesorom Intel Kaby Lake využiť svoj plný potenciál. Základná doska ASUS STRIX H270F však nie je len úžasný kus technológie, je tiež štýlovým doplnkom pre tých, ktorí sa chcú pochváliť svojou hernou mašinou. Doska tak najlepšie vynikne v skriniach s priehľadnou bočnicou. Svetelné efekty LED podsvietenia si prispôsobíte pomocou nástroja Aura. 

Kľúčové vlastnosti

  • Čipset H270 s päticou LGA1151 umožní pripojiť procesory 7. generácie Kaby Lake
  • Doska disponuje 4 sloty pre pamäte DDR4 SDRAM o maximálnej frekvencii 3300 MHz
  • USB 3.1 zaručí maximálnu rýchlosť prenosu dát 10 Gb / s
  • Kontrola napájania DIGI + sa postará o čo najpresnejšie dodávky prúdu
  • Grafické karty možno zapojiť v režimoch AMD CrossFire
  • Zvuková karta poskytne kvalitné 8-kanálový zvuk
  • RGB osvetlenie Aura, 4pinový konektor pre RGB pásik Aura

Špičkové komponenty

Doska podporuje nové procesory Kaby Lake a pre pamäte typu DDR4 o maximálnej kapacite 64 GB sú tu rezervované 4 sloty s režimom zapojenia dual-channel. OC socket prináša vyššiu frekvenciu DDR4, nižšiu latenciu a zvýšenú stabilitu pri pretaktovaní na frekvencii až 3300 MHz. Prenos dát s rýchlosťou až 10 Gb za sekundu zažijete vďaka slotom USB 3.1 (1× typ-A, 1× typ-C). Ak by vám dvojica slotov USB 3.1 bola málo, stretnete sa tu ďalej 8× s USB 2.0 a 6 × s USB 3.0. Kontrola napájania DIGI+ sa postará o čo najpresnejšie dodávky prúdu, čím získate optimalizovaný výkon, úžasnú stabilitu systému a vynikajúcu energetickú účinnosť.

Pre vášnivých hráčov

Vďaka slotom PCI Express 3.0 pripojíte k doske viac grafických kariet v režimoch AMD CrossFire. Tým sa výrazne zvýši váš grafický výkon, a aj tie najnovšie hry preto budete môcť hrať na najvyššej úrovní detailov v rozlíšení až 4K. Aby bol váš herný zážitok dotiahnutý až do konca, vybavil výrobca základnú dosku zvukovou kartou, ktorá k vám dopraví prirodzene znejúci a maximálne verný osemkanálový zvuk. 

M.2 socket na palube

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2 s maximálnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb za sekundu. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšieho fungovania operačného systému i aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA 3.0 pripojení. 

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel H270

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, Radič RAID
Typ zvukovej karty SupremeFX S1120A

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC272i1
Produktové číslo:  90MB0S70-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14