Obnoviť stránku

ASUS ROG STRIX B560-G GAMING WIFI

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX B560-G GAMING WIFI

Základná doska ASUS ROG STRIX B560-G GAMING WiFi s päticou LGA 1200 a čipovou sadou Intel B560 poskytne vašej počítačovej zostave potrebný výkon v spojení so spoľahlivou prevádzkou. S futuristickou estetikou a RGB osvetlením je ideálnym riešením pre hráčov a staviteľov systémov všetkých úrovní. Doska ROG STRIX B560-G GAMING WiFi je pripravená prijať ťažké grafickej karty a využiť možnosť najnovších štandardov úložiska a siete. Doska je konštruovaná pre procesory 11. generácie Intel Core.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG STRIX B560-G GAMING WiFi

  • Základná doska ASUS ROG STRIX B560-G GAMING WiFi určená pre 14 nm procesory Intel 10. a 11. generácie
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu operačnú pamäť DDR4 RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov na rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Špičkový zvuk SupremeFX 7.1 High Definition Audio
  • Dostatok USB portov na periférie a rýchle dátové prenosy
  • HDMI a DisplayPort
  • Bezdrôtová WiFi 6 (802.11ax)
  • Nástroje na personalizáciu centralizovanú kontrolu
  • Formát mATX

Konštrukcia dosky ASUS ROG STRIX B560-G GAMING WiFi pre maximálny chladiaci výkon

Doska ASUS ROG STRIX B560-G GAMING WiFi je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je plne vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Rôzne režimy chladenia je možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou nástroja Fan Xpert 4 alebo UEFI BIOSu. M.2 slot je vybavený špeciálnym chladičom, ktorý udržuje SSD na optimálnej prevádzkovej teplote.

Podpora rýchlej operačnej pamäte a dedikovanej grafiky doske ASUS ROG STRIX B560-G GAMING WiFi

Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štvorice slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou frekvenciou 5 000 MHz a má kapacitu až 128 GB. Pomocou nástroja ASUS Optimem II je možné optimalizovať pamäť pre nastavenie vysokej frekvencie alebo nízkej latencie. Vďaka automatickému nastaveniu výkonu s XMP profilmi je ľahké dosiahnuť najvyššiu rýchlosť a stabilitu pamäte.

Príprava pre veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Pre pevné disky využijete na ASUS ROG STRIX B560-G GAMING WiFi 6 konektorov SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 2 rozhrania M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. S 2,5GB Ethernetom vás rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. K internetu sa možno pripojiť aj bezdrôtovo s WiFi 6. ASUS Languard poskytne ochranu proti prepätiu LAN, pred úderom blesku a statickým výbojom. Na pripojenie periférií a dátové prenosy s vysokou prenosovou rýchlosťou je na doske ASUS ROG STRIX B560-G GAMING WiFi k dispozícii celkom 9 portov USB 2.0 a USB 3.2. vrátane obojstranného USB-C.

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS ROG STRIX B560-G GAMING WiFi

ASUS ROG STRIX B560-G GAMING WiFi ponúka okrem mimoriadneho výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenia prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného Gen 2 RGB headera. Intuitívne rozhranie Sonic Studio podporuje virtuálny priestor pre náhlavné súpravy a určite vás vtiahne hlbšie do akcie. Armour Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov. S ROG SupremeFX 7.1 High Definition Audio s vysokým rozlíšením CODEC S1220A si užijete špičkové herné zvukové zážitky.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1200
Čipset Intel B560

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC1220A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2×2, USB-C
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
USB 3.2 Gen 2×2
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACb560r3
Produktové číslo:  90MB1750-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03