Obnoviť stránku

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI)

4,1 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI)

Základná doska ROG STRIX B550-F GAMING s päticou AMD AM4 a čipovou sadou AMD B550 poskytne vašej počítačovej zostave potrebný výkon v spojení so spoľahlivou prevádzkou. S klasickým červeno-čiernym ROG dizajnom a cybertext popiskami je ideálnym riešením pre hráčov a staviteľov systémov všetkých úrovní. Doska ROG STRIX B550-F GAMING je vybavená robustným hardvérom a intuitívnym ROG softvérom. Doska je pripravená pre procesory AMD Ryzen a AMD Ryzen PRO.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG STRIX B550-F GAMING

  • Základná doska ASUS ROG STRIX B550-F GAMING pre procesory AMD Ryzen
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu DDR4 SDRAM RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov pre rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Špičkový zvuk SupremeFX 7.1 High Definition Audio
  • Dostatok USB portov pre periférie a rýchle dátové prenosy
  • Bezdrôtová WiFi 6 (802.11ax)
  • Nástroje pre personalizáciu centralizovanú kontrolu
  • Formát ATX

Konštrukcia dosky ASUS ROG STRIX B550-F GAMING pre maximálny chladiaci výkon

Doska ASUS ROG STRIX B550-F GAMING je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je plne vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Rôzne režimy chladenia je možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou Fan Xpert 4. M.2 slot je vybavený špeciálnym chladičom, ktorý udržuje SSD disk v optimálnej prevádzkovej teplote.

Podpora rýchlej operačnej pamäte a dedikovanej grafickej karty na doske ASUS ROG STRIX B550-F GAMING

Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štvorice slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou frekvenciou 4 400 MHz a má kapacitu až 128 GB. Pomocou nástroja ASUS Optimem II je možné optimalizovať pamäť pre nastavenie vysokej frekvencie alebo nízkej latencie. Vlastnú grafickú kartu môžete na ASUS ROG STRIX B550-F GAMING zapojiť do PCIe x16 slotov, ktoré podporujú technológiu AMD 2-Way CrossFireX.

Príprava pre veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Pre pevné disky využijete na ASUS ROG STRIX B550-F GAMING 6 konektorov SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 2 rozhranie M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. S 2,5 Gb Ethernetom vás rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. K internetu sa možno pripojiť aj bezdrôtovo s WiFi 6. ASUS Languard zaistí ochranu proti prepätiu LAN, pred údermi blesku a pred výbojmi statickej elektriny. Pre pripojenie periférií a na dátové prenosy s rýchlosťou až 20 Gb/s je na doske ASUS ROG STRIX B550-F GAMING k dispozícii celkom 14 portov USB 2.0 a USB 3.2, vrátane obojstranného USB-C.

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS ROG STRIX B550-F GAMING

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING ponúka okrem mimoriadneho výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania si vlastného štýlu a prispôsobenia prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného Gen 2 RGB headeru. Intuitívne rozhranie Sonic Studio podporuje virtuálny priestor pre náhlavné súpravy a určite vás vtiahne hlbšie do akcie. Armour Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov. S ROG SupremeFX 7.1 High Definition Audio s vysokým rozlíšením CODEC S1220A si užijete špičkové herné zvukové zážitky.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B550

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty SupremeFX S1220A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus ROG Strix
Kód:  ACb550rsfg
Produktové číslo:  90MB14F0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08