Obnoviť stránku

ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II

4,6 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II

Základná doska ROG STRIX B450-F GAMING II s päticou AMD AM4 a čipovou sadou AMD B450 poskytne vašej počítačovej zostave potrebný výkon v spojení so spoľahlivou prevádzkou. Je ideálnym riešením pre hráčov a staviteľov systémov všetkých úrovní. Motherboard ROG STRIX B450-F GAMING II je vybavená robustným hardvérom a intuitívnym ROG softvérom. Prináša vylepšené napájanie, optimalizovaný tepelný dizajn a stabilnejšiu pamäť DDR4. Doska je pripravená pre 3. generáciu procesorov AMD Ryzen.


Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II

  • Základná doska ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II pre 3. generáciu procesorov AMD Ryzen
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto na rýchlu DDR4 RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov na rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Špičkový zvuk SupremeFX 7.1 High Definition Audio
  • Dostatok USB portov pre periférie a rýchle dátové prenosy
  • Nástroje na personalizáciu centralizovanou kontrolou
  • Formát ATX

Konštrukcia základnej dosky ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II pre maximálny chladiaci výkon

Doska ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je plne vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Kritické súčasti vždy dosahujú optimálnej teploty tiež vďaka špeciálnemu krytu na zadnej strane dosky, ktorý pomáha vyrovnávať teploty MOSFET a súčasne poskytuje konštrukčnú výstuž. Rôzne režimy chladenia je možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou Fan Xpert 4. M.2 slot je vybavený špeciálnym chladičom, ktorý udržuje SSD na optimálnej prevádzkovej teplote.


Podpora rýchlej operačnej pamäte na doske ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II

Matičná doska ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II je pripravená na využívanie najnovších pamäťových sád, a je navrhnutá špeciálne pre vysoko výkonné herné zostavy. Využite veľkú šírku pásma a rad možností ladenia a získajte potenciál špičkového výkonu. Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štyroch slotov DIMM pre pamäť DDR4 s najvyššou frekvenciou 4 400 MHz a má kapacitu až 128 GB. Vlastnú grafickú kartu môžete na ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II zapojiť do PCIe x16 slotov, ktoré podporujú technológiu AMD 2-Way CrossFireX. Pre externé zobrazovacie zariadenia sú pripravené porty HDMI a DisplayPort.


Príprava pre veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Pre pevné disky využijete na ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II 4 konektory SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 2 rozhrania M.2 v režime SATA aj PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. S 1 Gb Ethernetom vás rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. ASUS Languard zabezpečí ochranu proti prepätiu, úderom blesku a statickým výbojom. Na pripojenie periférií a dátové prenosy s rýchlosťou až 20 Gbps je na doske ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II k dispozícii celkom 12 portov USB 2.0 a USB 3.2. vrátane obojstranného USB-C.


Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na matičnej doske ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II

Motherboard ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II ponúka okrem mimoriadneho výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenie prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného Gen 2 RGB header. Intuitívne rozhranie Sonic Studio podporuje virtuálny priestor pre náhlavné súpravy a určite vás vtiahne hlbšie do akcie. Armory Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov. S ROG SupremeFX 7.1 High Definition Audio s vysokým rozlíšením CODEC S1220A si užijete špičkové herné zvukové zážitky.



Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B450

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty SupremeFX S1220A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACb450r1
Produktové číslo:  90MB15V0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06