Obnoviť stránku

ASUS ROG STRIX B360-I GAMING

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX B360-I GAMING

Základná doska ASUS ROG STRIX B360-I GAMING je vybavená modernou päticou LGA 1151 a čipovou zostavou Intel B360. Vďaka tomu je zaistená podpora žiadaných procesorov radu Intel Coffee Lake. Svojím vyhotovením je vhodná pre výkonné, ale cenovo dostupné počítačové zostavy určené pre hranie moderných hier.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG STRIX B360-I GAMING

  • Cenovo dostupná základná doska s čipsetom Intel B360
  • Pripravená na osadenie výhradne novými procesormi 8. generácie Intel Coffee Lake
  • DIGI+ VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia
  • 2 sloty pre pamäťové moduly typu DDR4 s rýchlosťou až 2 666 MHz
  • Technológia SafeSlot pre bezpečné pripojenie ťažkých grafických kariet
  • Kvalitný zvukový čip ROG SupremeFX S1220A
  • Formát miniITX je vhodný do malých PC skríň

Ideálna pre CPU Coffee Lake

Doska podporuje iba nové procesory Intel Coffee Lake, ktoré sú aktuálne k dispozícii až v šesťjadrových variantoch. Ďalej nesmú chýbať sloty pre pamäte typu DDR4 s maximálnou kapacitou 32 GB. Ak preferujete rýchly prenos dát, tak pre vás máme dobrú správu. Okrem starších USB máte totiž k dispozícii aj moderný štandard USB 3.1 Gen 1 zakončený pomocou konektora USB-A a dokonca aj USB-C.

ASUS ROG je voľba pre vášnivých hráčov

Vďaka slotu PCI Express 3.0 pripojíte k doske výkonnú grafickú kartu podľa vášho osobného výberu. Neoddeliteľnú súčasť tejto základnej dosky tvorí dokonalý zvuk, ktorý je pre hráča nevyhnutný. Ten prináša zvukový čip ROG SupremeFX, ktorý je navrhnutý tak, aby minimalizoval nepríjemné elektromagnetické rušenie. Výsledkom sa stáva ten najlepší zvuk pre vášnivých hráčov. Dosiahnite preto vo svojich hrách víťazstvo vďaka tejto strategickej výhode, ktorá umožňuje oveľa skôr odhaliť nepriateľa.

Použite rozhranie M.2 pre systémové SSD

Pre pripojenie rýchleho SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2. Rozhodne odporúčame použiť túto možnosť pre disk s operačným systémom Microsoft Windows 10. Nárast celkovej rýchlosti systému je naozaj citeľný.

Aura Sync a svetelné efekty

Doska je vybavená technológiou Asus Aura Sync, ktorá z vášho herného počítača urobí ozajstného fešáka. Môžete si totiž prispôsobiť efektné RGB LED podsvietenie presne podľa vášho štýlu. Využite rad pripravených efektov pre lepší výsledok. Môžete tak nastaviť, aby podsvietenie blikalo do rytmu hudby alebo indikovalo stav teploty procesora. Výber záleží len od vás. Výhodou je spárovanie aj s ďalšími kompatibilnými komponentmi ako sú grafické karty, klávesnica alebo myš.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel B360

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty SupremeFX S1220A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus ROG Strix
Kód:  AC263b1b
Produktové číslo:  90MB0WH0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03