Obnoviť stránku

ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG RAMPAGE VI EXTREME

Profesionálna základná doska Asus ROG RAMPAGE VI EXTREME je určená pre tých najnáročnejších nadšencov, ktorí potrebujú nekompromisný výkon na prácu aj hranie najnovších hier. Luxusný vzhľad dáva najavo, že nejde len tak o obyčajnú dosku. Hlavným prvkom je najmodernejší čipset Intel X299 pre nadupané procesory Intel Skylake-X a Kaby Lake-X. Samozrejmosťou je podpora celej škály exkluzívnych funkcií Asus a rozhodne nesmie v dnešnej dobe chýbať ani žiadané RGB podsvietenie. Vítaným oživením je tiež integrovaný OLED displej, na ktorý zobrazuje napríklad pracovnú frekvenciu CPU alebo animované GIFy.

Kľúčové vlastnosti dosky Asus ROG RAMPAGE VI EXTREME

  • Špičkový čipset Intel X299
  • Podpora najnovších procesorov Core i9 Skylake-X a Kaby Lake-X
  • Rozšírené možnosti pre overlockerov
  • Možnosť zapojenia až 4 grafických kariet v režime SLI alebo CrossFire
  • Podpora SSD pamätí Intel Optane a Intel VROC
  • Luxusný vzhľad s podporou podsvietenia Asus Aura Sync
  • Dvojitý modul ROG DIMM.2 na montáž prídavných ventilátorov
  • Moderný štandard WiFi 802.11ad s podporou MU-MIMO
  • Perfektne navrhnuté vyhotovenie pre efektívne chladenie
  • LiveDash OLED s nastaviteľnou projekciou

High-end čipset Intel X299

Doska Asus ROG RAMPAGE VI EXTREME je postavená na najnovšom vrcholnom čipsete Intel X299, ktorý je určený pre procesory radu Skylake-X a Kaby Lake-X. Medzi ne sa radí extrémne výkonný CPU Intel Core i9-7900X s desiatimi jadrami a počítané je aj s neuveriteľným 18-jadrovým čipom. Pre moduly RAM DDR4 je tu prichystaných celkom 8 slotov Quad channel s maximálnou frekvenciou 2 666 MHz alebo 4 133 MHz pri pretaktovaní.

Dosky radu Asus ROG sú ideálne pre OC

Základná doska Asus ROG RAMPAGE VI EXTREME patrí na pomyselný vrchol v oblasti masívneho pretaktovania. Vďaka mimoriadne kvalitným súčiastkam, ktoré prevyšujú aj konkurenčné riešenia, dokáže doska uspieť aj počas chladenia pomocou tekutého dusíka alebo hélia.

ASUS 5-Way Optimization

Všetko zložité ladenie svojho počítača zvládnete jediným kliknutím pomocou technológie 5-Way Optimization. Tá optimalizuje základné funkcie vášho systému na základe aktuálneho použitia. Či už práve hráte hry, sledujete film alebo pracujete, výkon počítača sa vašim aktivitám prispôsobí. Tým dosiahnete skvelý výkon a zároveň úsporu energie. Hry vďaka vynikajúcemu výkonu, nastaveniu priority šírky pásma a skvelému zvuku pobežia rýchlo a úplne plynulo.

Asus ROG RAMPAGE VI EXTREME – dokonalá výbava

Vďaka slotom PCI Express 3.0 pripojíte k doske viac grafických kariet v režimoch AMD CrossFire a NVIDIA SLI. Tým sa výrazne zvýši váš grafický výkon, a aj tie najnovšie hry preto budete môcť hrať na najvyššej úrovni detailov v rozlíšení až 4K. Aby bol váš herný zážitok dotiahnutý až do konca, vybavil výrobca základnú dosku zvukovou kartou, ktorá k vám dopraví prirodzene znejúci a maximálne verný osemkanálový zvuk. Spoľahlivé pripojenie na internet zaisťuje najmodernejšie rozhranie 802.11ad WiFi s 2 × 2 dvojpásmovými 2,4/5 GHz anténami s prenosovou rýchlosťou až 4,6 Gbps, pre hladké streamovanie 4K videa.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2066
Čipset Intel X299

Formát a funkcie

Formát základnej dosky eATX (Extended ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, DUAL BIOS, Stavový displej, Chladiče mosfetov, AMD Dual Graphics
Typ zvukovej karty Realtek ALC S1220A

Konektory

Externý Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 12×
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  ACx299a6
Produktové číslo:  90MB0U30-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02