Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WIFI)

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WIFI)

ASUS ROG Maximus XII Hero s päticou Intel LGA 1200 a čipovou súpravou Intel Z490 poskytne vašej počítačovej zostave naozaj extrémny výkon, spojený so spoľahlivou prevádzkou. Ideálna kombinácia softvéru a hardvérových komponentov ponúka optimalizované pretaktovanie, podporu vysokorýchlostnej pamäte a komplexné nástroje na ovládanie vodného chladenia a ventilátorov. Základná doska ASUS ROG Maximus XII Hero je pripravená na procesory Intel 10. generácie a procesory Pentium Gold a Celeron.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG Maximus XII Hero (WiFi)

  • Základná doska ASUS ROG Maximus XII Hero na procesory Intel 10. generácie
  • Inteligentné softvérové nástroje na udržiavanie systému v optimálnom stave
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto na rýchlu DDR4 RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov na rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • EZ Mode na zistenie štatistík a nastavenie
  • LAN 5G a modul WiFi 6 s Bluetooth 5.1 na bezdrôtovú komunikáciu
  • Formát ATX

Inteligentná základná doska ASUS ROG Maximus XII Hero

Súčasťou výbavy základnej dosky ASUS ROG Maximus XII Hero sú inteligentné softvérové nástroje, ktoré priebežne udržujú celý systém v optimálnom stave. Inteligentné pretaktovanie sleduje CPU a chladenie a dokáže predpovedať a nastavovať optimálnu konfiguráciu pre každý prevádzkový režim. Softvér tiež automaticky riadi ventilátory a zabezpečuje najúčinnejšie nastavenie v závislosti na aktuálnom zaťažení systému a teplote.

Konštrukcia dosky ASUS ROG Maximus XII Hero pre maximálny chladiaci výkon

Základná doska Maximus XII Hero je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Na zabezpečenie stability systému pri veľkom zaťažení procesora je pri konštrukcii ASUS ROG Maximus XII Hero použitá masívna oceľová zadná doska, vysoko vodivá tepelná podložka a hliníkový I/O kryt. Mimoriadne veľké chladiče pokrývajú aj sloty M.2.

Podpora rýchlej operačnej pamäte a dedikovanej grafickej karty na doske ASUS ROG Maximus XII Hero

Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štvorice slotov DIMM na pamäť DDR4 s najvyššou rýchlosťou 4 700 MHz a má kapacitu až 128 GB. Vďaka automatickému nastaveniu výkonu s XMP profilmi je ľahké dosiahnuť najvyššiu rýchlosť a stabilitu pamäte. Pomocou nástroja ASUS Optimem III môžete optimalizovať pamäť na nastavenie vysokej frekvencie, alebo nízkej latencie. Vlastnú grafickú kartu môžete na ASUS ROG Maximus XII Hero zapojiť do PCIe x16 slotov, ktoré podporujú technológie NVIDIA 2-Way SLI i AMD 3-Way CrossFireX.

Príprava na veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Na pevné disky využijete na ASUS ROG Maximus XII Hero 6 konektorov SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 3 rozhrania M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. S 5G Ethernetom a najnovšou WiFi 6 MU-MIMO s rýchlosťou až 2 400 Mb/s vás rýchlosť prenosu určite nebude obmedzovať v herných súbojoch. ASUS LANGuard poskytne ochranu proti prepätiu LAN, úderom blesku a statickým výbojom. Na pripojenie periférií a rýchle dátové prenosy je na doske ASUS ROG Maximus XII Hero k dispozícii celkom 17 portov USB 2.0 a USB 3.2., vrátane obojstranného USB-C.

Personalizujte a nastavte si na doske ASUS ROG Maximus XII Hero vlastný štýl

Základná doska ASUS ROG Maximus XII Hero ponúka okrem mimoriadneho výkonu aj rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenia prostredníctvom UEFI BIOS. EZ Mode umožňuje zobrazenie štatistík a s inteligentným sprievodcom môžete vykonávať zmeny jediným kliknutím. Advanced Mode poskytuje úplnú kontrolu nad nastaveniami.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1200
Čipset Intel Z490

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM

Rozhranie

Pokročilé funkcie NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty SupremeFX S1220

Konektory

Externý HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 5Gbps
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus Maximus
Kód:  ACz490rog4
Produktové číslo:  90MB12R0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16