Obnoviť stránku

ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB

Asus predstavuje nástupcu kompaktnej hernej dosky zo série ROG (Republic Of Gamers). Doske MAXIMUS VIII IMPACT sa znovu podarilo vtesnať výkonné komponenty do malého formátu mini ITX. Môžete si tak ľahko postaviť herný počítač, ktorý sa zmestí do miniatúrnej skrine a nezaberie veľa miesta. K dispozícii vám je najnovšia pätica LGA 1151 pre procesory Intel Skylake, sloty pre pamäte DDR4 alebo kvalitná zvuková karta SupremeFX Impact III.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery formátu mini ITX
  • Výkonné súčiastky s maximálnou odolnosťou
  • Špičková zvuková karta s čipom SupremeFX Impact III
  • Rýchle pripojenie cez bezdrôtové WiFi
  • Moderné konektory - M.2, SATA III, PCIE 3.0 x16, USB 3.1 Type-C
  • Jednoduché možnosti pretaktovania

Malé herné delo

Bezkonkurenčná výbava dosky na čele s čipom Z170 je pripravená na procesory 6. generácie Intel Skylake. Nechýbajú sloty pre rýchle DDR4 pamäte v duálnom zapojení a maximálnou frekvenciou 4 133 MHz. Jeden rozšíriteľný slot PCI Express 3.0 x16 si poradí s plnohodnotnou hernou grafikou a plnou dátovou priepustnosťou. Rozhranie pre disky zaobstará štvorica SATA III (6 Gb/s).

Vynikajúci zvuk

Doprajte svojim ušiam rovnaký zážitok ako vidíte. Herný svet ponúka oveľa viac, než pekný vizuál. Nechajte sa preto uniesť tým najlepším zvukom sprostredkovaným čipom SupremeFX Impact III. Vďaka krištáľovo čistému zvuku budete vždy o krok vpred pred nepriateľmi a mikrofónny vstup sa postará o perfektnú komunikáciu celého tímu.

Ľahké taktovanie

Hranie online hier bez jediného seknutia si užijete vďaka najnovšej technológii Intel Ethernet (I219-V). Znižuje zaťaženie procesora a ponúka výnimočne vysokú priepustnosť. Navyše s prepäťovou ochranou LANGuard. Pre fanúšikov taktovania je pripravená špeciálna technológia 5-Way Optimization, ktorá dovolí ľahko taktovať aj menej skúseným hráčom. Jediné kliknutie stačí na to, aby ste si nastavili výkon počítača podľa vlastných preferencií.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel Z170

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá
Typ zvukovej karty ROG SupremeFX Impact III

Konektory

Externý HDMI, Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi konektor
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC991k
Produktové číslo:  90MB0NS0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04