Obnoviť stránku

ASUS ROG G751JY-T7351T čierny

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG G751JY-T7351T čierny

Neporaziteľná stíhačka

Herný notebook zo série ROG (Republic Of Gamers), s ktorým si užijete hry, ako by ste boli ich súčasťou. Dravý vzhľad, ktorého inšpiráciou sa pre dizajnérov stala legendárnou stíhačka F-22 Raptor, zaujme čistými líniami, povrchom v hliníkovej úprave a osvetleným logom ROG.

Dizajn zameraný na hráča

Už pri prvom pohľade je jasné, že notebook ROG G751 jevýkonný herný stroj.Svedčí o tom okrem iného hliníkový kryt a podsvietené logo ROG. Ergonomicky zakrivená klávesnica pomáha zmierniť únavu rúk pri dlhotrvajúcich herných akciách. Nechýbajú ani špeciálne klávesy pre prístup k službe Steam, záznam hry a makra.

ASUS ROG G751JY
 
ASUS ROG G751JY
 

Sila nadupaného PC v tele notebooku

Úžasný herný výkon poskytuje moderný procesorIntel Core i7 z rodiny Haswell.Ten ukrýva vo svojom púzdre štyri jadrá, ktorá v základe tikajú na frekvencii 2 GHz a v Turbo režime až 3,2 GHz.

Detaily bez obmedzenia

Herných nadšencov uspokojí dedikovaná grafická kartaGeForce GTX 980mm so 4 GB vlastnej pamäte. Môžete sa tak tešiť na brilantné zobrazenie detailov aj v tých najnáročnejších hrách.

ASUS ROG G751JY
 
ASUS ROG G751JY
 

Ostrý obraz

Vstupnou bránou do sveta hier je v prípade modelu G751JYFull HD displej s antireflexnou úpravou a takmer neobmedzenými pozorovacími uhlami (178°, technológia IPS).Displej pritom poskytuje čisté a ostré zobrazenie pre realistický pohľad na hru.

Pohlcujúci audio zážitok

Notebooky ASUS série G sú obdarenékvalitným audio systémom od tímu Golden Ear pre ešte lepší herný zážitok. Samostatný zosilňovač s výkonom 11 W spolu s technológiou SonicMaster prináša čistejšie výšky a bohatšie basy. Špecializovaný nástroj ROG AudioWizard ponúka niekoľko prednastavených režimov, ktoré môžete voliť podľa druhu vašej zábavy, takže budete počuť rachot burácajúcich motorov i výbuchy na bojovom poli, ako by ste boli priamo uprostred diania.

ASUS ROG G751JY
 
ASUS ROG G751JY
 

Inteligentný systém chladenia

Notebook ASUS ROG G751 v sebe ukrýva výkon tých nejnadupanejších stolných PC. Teploty pri takomto výkone udrží na uzdeinteligentný chladiaci systém s dvoma ventilátormi aj pri veľkom hernom zaťažení.

Ergonomická klávesnica

Hrajte bez únavy zápästia pokojne dlho do noci vďaka ergonomickej klávesnici s podsvietením a špeciálne zvýraznenými tlačidlami WASD. K dispozícii sú aj špeciálne programovateľné klávesy pre Steam, nahrávanie akcie a makro klávesy.

ASUS ROG G751JY
 
ASUS ROG G751JY
 

Rýchle rozhranie a bezdrôtové technológie

S technológiou Intel Thunderbolt zažijete Ultra rýchly grafický a dátový prenos pomocou jediného pripojenia. Tento nový štandard s rýchlosťou až 20 Gb/s poskytuje takmer dvojnásobnú šírku pásma oproti rozhraniu USB 3.0. Samozrejmosťou je aj HDMI port pre pripojenie notebooku k väčšiemu monitoru alebo aj televízoru s dych vyrážajúcim 4K rozlíšením. Priaznivci bezdrôtových technológií potom môžu využiť aj WiDi pre bezdrôtový prenos obrazu a zvuku na podporované zariadenia.

ASUS WebStorage

Asus ponúka k notebooku osobné cloudové úložisko. Vďaka nemu máte prístup ku všetkým vašim súborom z akéhokoľvek zariadenia.

ASUS WebStorage
 

Ešte väčšia radosť

Pretože si chce Asus svojich hráčov náležite hýčkať, v balení s týmto notebookom prichádza aj nezvyčajne obsiahla rada príslušenstva. Hneď po naštartovaní notebooku môžete nainštalovať a zahrať si priložený siedmy diel hernej série Assassins Creed s podtitulom Unity. Do svojej ruky budete môcť uchopiť nebezpečne presnú laserovú myš ROG Gaming Mouse ponúkajúcu ergonomický pogumovaný povrch a okamžité prepínanie medzi hodnotami citlivosti 1250 a 5000 DPI.

Plne vtiahnutie do hry budete až po nasadení pribalených komfortných slúchadiel ROG Gaming Headset s perfektným frekvenčným rozsahom 60mm neodymových meničov. Mikrofón je umiestnený na flexibilnom odnímateľnom ramene a je obohatený o kryt, ktorý pomáha redukovať okolitý hluk. Až dokončíte misiu a budete si chcieť od hrania oddýchnuť, alebo s notebookom cestovať, aj s príslušenstvom ho uložíte do batohu ROG Gaming Backpack. Jeho polstrovaný chrbtový panel zaistí pohodlie pri nosení a vnútorné oddiely s mäkkou stielkou ochránia zariadenie pri prenášaní.

 

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 17,3 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 4750HQ Haswell
Frekvencia procesora 2 GHz (2 000 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,2 GHz (3 200 MHz)
Cache procesora 6 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Celkový počet slotov

Grafická karta

Počet stream procesorov 1 536×

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 980M

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Pevný disk

Typ úložiska SSD + HDD
SSD kapacita 256 GB (0,26 TB)
HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 720 px

Batéria

Kapacita batérie 6 000 mAh
Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 4,3 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Výstup na slúchadlá, Vstup na mikrofón, SPDIF
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 4 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a

Rozmery

Šírka 416 mm
Hĺbka 318 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NA680c3
Produktové číslo:  G751JY-T7351T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06