Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS ROG CROSSHAIR VIII HERO (WiFi)

4,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG CROSSHAIR VIII HERO (WiFi)

Spoločnosť ASUS, jeden z lídrov gamingového sveta, prichádza s našľapanou základnou doskou, ktorá posunie vaše herné možnosti o ďalší level vyššie. Model CROSSHAIR VIII HERO (WI-FI) s modernou čipovou sadou AMD X570 pochádza z Republic of Gamers (ROG). Ponúka 5-cestnú optimalizáciu ASUS, ktorá robí z vášho počítača ešte inteligentnejšiu hernú stanicu. Iba jedným kliknutím získate okamžitú optimalizáciu a podporuje všetko od nastavenia základných aspektov systému, až po pretaktovanie alebo profily chladenia.

Prednosti základnej dosky ASUS ROG CROSSHAIR VIII HERO (WiFi)

  • Herná doska formát ATX pre procesory AMD Ryzen
  • Ideálna na pretaktovanie
  • Pasívny M.2 SSD chladič
  • Herné vymoženosti ROG RAMCache II, ROG CPU-Z, Overwolf, GameFirst IV
  • Podpora zapojenia grafík 2-way SLI a 3-Way CrossFireX
  • RGB podsvietenie Aura Sync
  • 5-cestná optimalizácia systému
  • Prvotriedny 8-kanálový HD zvuk
  • Príprava na vodné chladenie
  • Konektor USB 3.2 Gen 2
  • WiFi + Bluetooth 5.0

Vysoký výkon, efektné podsvietenie

Základná doska disponuje bezkonkurenčne efektným RGB podsvietením Aura Sync. S jeho pomocou sa stáva kontrolným uzlom, ktorý je schopný spárovania s kompatibilnými produktmi vrátane RGB LED pásikov, ale aj klávesníc alebo myší. Všetky tieto zariadenia teraz môžete synchronizovať, meniť alebo ovládať dynamické režimy.

Základná doska ASUS ROG CROSSHAIR VIII HERO (WiFi) je vybavená pasívnym M.2 SSD chladičom, ktorý je pripravený schladiť dátami nabité SSD disky, ktoré rovnako ako operačné pamäte DDR4, idú na plný výkon. Pamäťové sloty prešli zdokonalením stabilizácie. Prinášajú nový zosilnený dizajn a ukotvovací hák, ktorým sú pripevnené k doske. Teraz držia pamäťové moduly ešte pevnejšie a sú aj odolnejšie proti ohýbaniu. Čo sa zvuku týka, pripravte sa na poriadnu dávku priestorových efektov vďaka podpore 8 kanálov. Všetko si môžete intuitívne nastaviť v aplikácii Sonic Studio III. Vďaka moderným funkciám si vychutnáte vynikajúci výkon a perfektné herné zážitky.

Nová čipová sada X570

Aj keď sú nové procesory série AMD Ryzen 2000 skôr vyladením prvej generácie, tak základné dosky prešli naopak komplexným prepracovaním. Od napájacej sústavy až napríklad po podporu rýchlejších operačných pamätí. V neposlednom rade sa čipová sada AMD X570 postará o bezproblémové fungovanie technológií XFR2 Extended a Precision Boost 2 Overdrive. Procesory série Raven Ridge tak budú aj počas zaťaženia schopné pracovať dlhšiu dobu na vyššej frekvencii.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X570

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink
Typ zvukovej karty SupremeFX

Konektory

Externý Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2
Interný COM header, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus Crosshair
Kód:  ACX5702
Produktové číslo:  90MB10T0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12