Obnoviť stránku

ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO

4,2 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO

Základná doska ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero sa chváli zdokonaleným optimalizovaným usporiadaním napájania, výkonným chladením a podporou rýchlejšej pamäte. Je pripravená zvládnuť mohutnú výpočtovú silu najnovších procesorov AMD Ryzen. Poskytne potrebný výkon v spojení so spoľahlivou prevádzkou, takže vám umožní vyťažiť zo svojej počítačovej zostavy maximum. Je ideálnym riešením pre hráčov a staviteľov systémov všetkých úrovní. Základná doska ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO s čipovou sústavou AMD X570 a socketom AMD AM4 je pripravená na desktopové procesory AMD Ryzen 2000 až AMD Ryzen 5000 Series.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO

  • Základná doska ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO na najnovšie desktopové procesory AMD Ryzen
  • Vysoko účinné riešenie napájania
  • Prepracované chladiace komponenty umožnia extrémny výkon procesora
  • Miesto na rýchlu DDR4 RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov na rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • LAN 2,5 Gb a WiFi 6 na pripojenie k internetu
  • Špičkový zvuk SupremeFX 7.1 High Definition Audio
  • Dostatok USB portov na periférie a rýchle dátové prenosy
  • Nástroje na personalizáciu a centralizovanú kontrolu
  • Formát ATX

Moderne vyriešené napájanie dosky ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO

Najnovšia architektúra VRM využíva spojené výkonové stupne na rýchle prepínanie prúdu pri zachovaní stabilného tepelného výkonu. Dva konektory ProCool zabezpečujú pohodlné a spoľahlivé pripojenie k elektrickému vedeniu EPS 12V. VRM má 14 + 2 výkonové stupne, každý s výkonom 90 ampérov. Každý výkonový stupeň dosky ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO je sprevádzaný vysoko priepustnou zliatinovou tlmivkou dimenzovanou na 45 ampérov. Filtrovanie vstupov a výstupov zabezpečujú kondenzátory z pevného polyméru, ktoré vydržia tisíce hodín pri vysokých prevádzkových teplotách.

Výkonné chladenie základnej dosky ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO

Základná doska ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Na udržanie stability a rovnováhy systému využíva ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO pasívne chladenie čipovej sústavy. Dva chladiče VRM sú umiestnené nad MOSFETmi a tlmivkami a sú spojené tepelnou trubicou, ktorá ďalej zvyšuje povrchovú plochu na odvádzanie tepla. Vysoko kvalitná tepelná podložka zlepšuje celkový prenos tepla zo systému. Dva vyhradené chladiče dosky ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO udržujú duálne M.2 SSD disky na optimálnej prevádzkovej teplote a zaručujú konzistentný výkon a spoľahlivosť. Rôzne režimy chladenia je možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou Fan Xpert 4, alebo UEFI BIOSu.

Podpora rýchlej operačnej pamäte na doske ASUS ROG STRIX B550-A GAMING

Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štyroch slotov DIMM na pamäť DDR4 s najvyššou frekvenciou 4 866 MHz a má kapacitu až 128 GB. Nástroj ASUS Optimem III so zdokonalenými možnosťami trasovania pamäte zlepšuje integritu signálu a znižuje šum. Umožňuje pamäťovým sústavám pracovať s nižšou latenciou, zníženým napätím a využívať vyššie frekvencie. Maximalizujte na doske ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO priepustnosť procesora pre aplikácie, ktoré vyžadujú obrovskú šírku pásma a výkon pamäte pre najrôznejšie pracovné záťaže.

Príprava na veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Na pevné disky využijete na ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO osem konektorov SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú dve rozhrania M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. S 2,5 GB Ethernetom vás rýchlosť prenosu v herných súbojoch určite nebude obmedzovať. K internetu sa pripojíte aj s WiFi 6 802.11ax. ASUS LANGuard zariadi ochranu proti prepätiu LAN, úderom blesku a statickým výbojom. Na pripojenie periférií a dátové prenosy s rýchlosťou až 20 Gbps je na doske ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2.

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO

Základná doska ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO ponúka okrem mimoriadneho výkonu aj rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenia prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného Gen 2 RGB headeru. Intuitívne rozhranie Sonic Studio podporuje virtuálny priestor na náhlavné súpravy a určite vás vtiahne hlbšie do akcie. Armory Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov. S ROG SupremeFX 7.1 High Definition Audio s vysokým rozlíšením CODEC S1220 si vychutnáte špičkové herné zvukové zážitky.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X570

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty SupremeFX

Konektory

Externý Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACx570rc8dh
Produktové číslo:  90MB1760-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19