Obnoviť stránku

ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO

4,7 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO

Asus ROG CROSSHAIR VI HERO je základná doska pre nové procesory AMD Ryzen, ktoré budú môcť využívať plnohodnotný HyperThreading, vďaka ktorému budú jednotlivé jadrá procesov zároveň spracovávať dve výpočtové vlákna.Doska teda disponuje socketom AM4 a čipsetom radu Promontory X370. Okrem procesoru Ryzen budete môcť túto základnú dosku osadiť aj APU Bristol Rigde s jadrami Excavator a APU Raven Ridge s jadrami Zen. Tešiť sa môžete na podporu pretaktovanie a bohatú výbavu, ktorá ponúkne všetky potrebné konektory. Samozrejmosťou tak je slot PCIe × 16 generácie 3.0, dva konektory USB 3.1 gen2 s prenosovou rýchlosťou až 10 Gb / sa nechýba ani štandardné konektory USB 2.0. Ďalej potom na základnej doske nejdete štvoricu slotov pre pamäťové moduly typu DDR4 SDRAM, ktoré môžu dosahovať maximálnu kapacitu až 64 GB.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre nové procesory AMD Ryzen
  • podpora pretaktovanie
  • Konektory USB 3.0 gen2
  • Možnosť zapojenia viacerých grafických kariet
  • Elegantné spracovanie - monochromatická + biela farba
  • RGB podsvietenie

Bohatá výbava s podporou M.2

Grafické karty zapojíte v režime CrossFireX aj NVIDIA SLI, čo vám umožní vychutnať si svoje hry do posledného detailu. O bezpečie svojich grafických kariet sa nemusíte vôbec báť, pretože doska je vybavená technológiou SafeSlot, vďaka ktorej budú ťažké grafickej karty bezpečne uchytené. K dispozícii tu sú aj 4 sloty pre operačnú pamäť DDR4 SDRAM na frekvencii až 2133 MHz a kapacitou až 64 GB. O ozvučenie, vďaka ktorému si pri hraní hier užijete burácanie bojového poľa, sa hravo postará 8-kanálový čip Asus ROG SupremeFX S1220. 
Pre pevné disky sa na základnej doske nachádzajú 8 × konektory SATA 6 Gb / s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky s vašim systémom poskytuje rozhranie M.2 s neuveriteľnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb / s. 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X370

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Stavový displej, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty SupremeFX S1120A

Konektory

Externý Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 10×
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus Crosshair
Kód:  ACam44
Produktové číslo:  90MB0SC0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02