Obnoviť stránku

ASUS ROG Crossblade RANGER GAMING MB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG Crossblade RANGER GAMING MB

Vysoký herný výkon postavený na čipsete AMD A88X

Základná doska ASUS Crossblade RANGER pre platformu socket FM2 + je horúcim kandidátom predovšetkým do výkonných herných zostáv. Tento model je postavený na chipsete AMD A88X a podporuje celý rad procesorov AMD Athlon a AMD rady A . RANGER je vybavený štyrmi slotmi pre operačnú pamäť rýchleho typu DDR3 a to až do frekvencie 2666 MHz. Nadupaná herná zostava potrebuje tiež nadupanú grafickú kartu. K osadeniu až troch grafik v režime CrossFireX, je táto doska vybavená hneď tromi PCI-Express x16 sloty. Medzi ďalšie rýchle rozhrania sa radí SATA III pre disky a USB 3.0, ktoré sa chváli viac než 10násobnou prenosovou rýchlosťou oproti svojmu staršiemu bratovi - USB 2.0.

Herná sieťová karta

Na LAN párty aj pri hraní z pohodlia domova oceníte gigabitovú sieťovú kartu vyladenú priamo pre herné potreby vďaka ohromujúcej priepustnosti a odozve. Automaticky rozpozná, keď hráte a uprednostní pakety potrebné pre bleskovú odozvu rozhodujúce o tom, či budete rýchlejší vy alebo váš nepriateľ. Navyše v porovnaní s inými LAN adaptérmi takmer nezaťažuje procesor. Na kvalite výrobca rozhodne nešetril použitím prémiových SMD kondenzátorov. Výsledkom je 1,8x vyššia odolnosť voči zásahu blesku a 1,5x lepšia ochrana proti prepätiu.

Zamatový aj dravý zvuk

Kvalitné ozvučenie v tých najväčších bitkách pri relaxovaní pri filme zaistí precízne navrhnutá 8kanálová zvuková karta SupremeFX , ktorá sa svojou kvalitou môže smelo porovnávať aj s dedikovanými audio kartami. Špeciálne tlačidlo priamo na doske umožňuje predvoliť nastavenie pre obľúbené herné žánre. Osahuje celkom 4 režimy - FPS, preteky, boj alebo šport. So Sonic Studio jediným stlačením premeníte dvojkanálový stereo headset alebo slúchadlá na výnimočný virtuálny zvuk sústavy s rozložením 7.1 pre neopakovateľný zážitok z počúvania.

Ďalšie kľúčové vlastnosti a technológie:

  • KeyBot
  • UEFI BIOS
  • Auto-tuning
  • RAMDisk

  • Špeciálny procesor umožní vašej existujúcej klávesnici nastaviť makro klávesy, funkčné klávesy, klávesové skratky alebo aj tlačidlo pre prihlasovanie bez nutnosti písať heslo.
    Oceňovaný BIOS s grafickým prostredím a jednoduchým ovládaním pomocou myši. Ideálnepre jednoduché pretaktovanie či už ste začiatočník alebo ostrieľaný overclockerov.
    Technológia od tímu Republic of Gamers (ROG) s užívateľsky prívetivým prostredím,
    kde niekoľkými kliknutiami vytlačíte zo svojho procesora maximum.
    Premeňte vašu operačná pamäť na superrýchle dočasné úložisko s až 20x vyšším prenosom dát, ako zvládne SSD disk. Dynamické prideľovanie pamäti vyhradí presne toľko miesta, koľko je potrebné a nebrzdí tak samotný systém. Načítanie hier bude teraz oveľa svižnejšie a navyše nebude disk natoľko zaťažovaný častými zápismi a čítaním dát.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD FM2+
Čipset AMD A88X

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, Radič RAID
Typ zvukovej karty SupremeFX

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC344r0a
Produktové číslo:  90MB0JQ0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13