Obnoviť stránku

ASUS RAMPAGE V EDITION 10

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS RAMPAGE V EDITION 10

Základná doska pre herné počítače ASUS RAMPAGE V EDITION 10 je nástupcom úspešnej Rampage V Extreme a oproti predchodcovi ponúka ešte brutálnejšie možnosti výkonu. Osadiť ju môžete procesormi radu Intel Core i7.

Doska ponúka vynikajúcu spoľahlivosť a stabilitu aj pri náročnom hernom záprahu, okrem iného vďaka podpore chladenia vodou technológie Intel Turn Boost 3.0. O kapacitu operačnej pamäte sa postará 8 slotov určených pre štvorkanálové DDD4 s frekvenciou 2 133 MHz, ktorú ale už možno nataktovat až na 3 3466 MHz. Tešiť sa môžete aj na vstavané RGB LED podsvietenie, dva porty USB 3.1, audio panel so slúchadlovým zosilňovačom a samozrejme široké možnosti zapojenia jednotlivých komponentov.

Hlavné prednosti:

  • Široké možnosti konfugurácii
  • Možnosť zapojenia dvoch grafických kariet
  • RGB LED podsvietenie, ktoré možno nastaviť podľa ľubovôle
  • Integrovaný IO panel uľahčujúci zabudovanie do skrine

Viac grafiky, viac zvuku

Podpora využitia viacerých grafických kariet rozširuje možnosti zobrazenia nielen za účelom hrania, ale všade tam, kde je vždy potrebná stabilita a nekompromisná kvalita obrazu.

Zvuk je kapitolou, ktorá posunie vaše zážitky do roviny úplného luxusu. Za všetko môže riešenie SupremeFX Hi-Fi s D/A prevodníkem ESS® ES9018K2M, spoločne s dvoma operačnými zosilovačmi Texas Instruments LM4562 a sluchadlovým zosilovačom TPA6120A2. Vďaka týmto komponentom si užijete zvuk v kvalite až 32 bitov/386 kHz. Ak si všetko chcete laborovať presne podľa svojho vkusu, skvele vám poslúži nástroj na nastavenie audia ROG Sonic Studio. To navyše otvára ďalšie vylepšenia, ako napríklad zlepšenie kvality zvuku pri streamovaní alebo zníženie okolitého hluku počas konverzácie v hrách.

Rýchlejšie a stabilnejšie

Na najrýchlejšie sieťovanie je k dispozici rozhranie Intel® Ethernet (I218-V a I211-AT), ktoré poskytne stabilne vysokú rýchlosť pre hry v sieti. Vďaka radiču Intel LAN sa zníži zaťaženie procesora a zároveň budú mať protokoly TCP a UDP skutočne vysokú priepustnosť. Pri hraní teda využijete vyšší výkon, čo môže byť rozhodujúce.

Bezdrôtovú komunikáciu budúcnosti prináša ASUS Rampage riešenie rovno v balení. Nájdete tu Wi-fi vysielač novej generácie s 3 × 3 dvojpásmovými anténami zaručujúcimi rýchlosť prenosu dát až 1 300 Mb/s.

Pre milovníkov multiplayeru je tu ďalší skvost: technológie GameFirst IV, ktorá optimalizáciou sieťovej prevádzky zrýchli online pripojenie a minimalizuje oneskorenia. Funkcia Multi-Gate Teaming dovolí spojiť všetky vaše siete a dosiahnuť maximálnu šírku pásma, a tým aj perfektnú plynulosť. Režim Intelligent automaticky analyzuje a ukladá nové dáta zo spustených aplikácií, aby mohol byť pri každej hry uplatnený najvyšší možný výkon.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2011-3
Čipset Intel X99

Formát a funkcie

Formát základnej dosky eATX (Extended ATX)
Základné funkcie PCI Express 3.0, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, Radič RAID
Typ zvukovej karty SupremeFX

Konektory

Externý Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), Thunderbolt 3, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný M.2 Socket, S/PDIF header, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
PCI
Kód:  AC961a
Produktové číslo:  90MB0Q00-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19