Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ASUS Q87T

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Q87T

Základná doska miniatúrneho formátu mini ITX s výbavou takmer ako štandardný doska a mnohými modernými funkciami. Ideálne poslúži ako základ pre stavbu vlastného All-in-One PC s veľmi nízkou spotrebou. Nechýba ani dva rozširujúce sloty Mini-PCIe x1 pre osadenie prídavné WiFi/Bluetooth karty alebo mini-SATA port pre SSD disk. Pre pripojenie zobrazovacích zariadení poslúži konektor v podobe moderného HDMI s podporou vysokého rozlíšenie 4096 x 2160 pri 24 Hz a DisplayPort umožňujúce pripojiť až 3 Full HD monitory prostredníctvom jedného portu. Natívnu podporu operačných pamätí o frekvencii 1600 MHz a ďalšie užitočné technológie umožnia využitie vydarené čipové sady Intel Q87 .
Z pohľadu konektivity je doska vybavená veľmi slušne. Pevné disky pripojíte cez moderné SATA III s rýchlosťou 6 Gb/s K doske ďalej pripojíte až 4 zariadenia cez vysokorýchlostné USB 3.0 . Doska je navyše vybavená EPU čipom, ktorý môžete aktivovať v aplikácii AI Suite 3 čím systém spotrebuje menej energie. Po aktivácii optimalizujte spotrebu celého systému vďaka automatickému rozpoznaniu aktuálneho vyťaženia počítača a inteligentnému nastavenie spotreby energie. Na doske nájdete 2 gigabitové LAN porty a s Network iControl potom môžete aplikáciám prideľovať šírku pásma sieťového pripojenia. Základná doska je napájaná cez DC Power konektor , Ktorým bývajú napájané napríklad notebooky.
Originálne spracovaný grafický UEFI BIOS , Ktorý možno ovládať aj myšou ponúka veľa možností nastavenia, či už sa jedná o prioritu bootovania zariadení alebo možnosť premenovať jednotlivé porty SATA, napríklad podľa spôsobu použitia. Oceníte aj funkciu ASUS CrashFree BIOS 3 , Ktorá umožňuje obnoviť poškodené dáta systému BIOS z flash disku alebo inštalačného CD obsahujúceho súbor BIOS. Medzi dodávaným softvérom nájdete napríklad aplikáciu AI Suite 3 , Ktorá umožní jedným kliknutím spravovať napájanie dosky, ovládať chladenie, hladinu hluku a meniť takt procesora.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel Q87

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Radič RAID
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1
Interný Mini PCI Express x1, mSATA, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC953k1a
Produktové číslo:  90MB0GU0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17