Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

ASUS PRO WS X570-ACE

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRO WS X570-ACE

Základná doska ASUS Pro WS X570-ACE je určená na osadenie do profesionálnych pracovných staníc. Táto základná doska vám poskytne perfektný výkon na prácu s AI, animáciami, 3D renderovanie či mediálnu produkciu. Ponúka ideálne podmienky na inštaláciu výkonnej grafickej karty či rozsiahleho úložného priestoru, navyše disponuje špičkovou konektivitou, výnimočným výkonom a spoľahlivosťou. Každá základná doska ASUS Pro WS obsahuje centralizovaný softvér na správu s podporou vzdialeného prístupu, vďaka čomu sú mimoriadne efektívne a ekonomicky výhodné.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS PRO WS X570-ACE

  • Kompatibilná s procesormi AMD RYZEN 2. a 3. generácie
  • Podpora PCI Express 4.0
  • Špeciálny držiak grafických kariet
  • ASUS Control Center Express – softvérový nástroj vybavený radičom GbE LAN
  • M.2 s podporou prenosu dát až 64 Gb/s
  • USB 3.2 Gen2 + USB-C
  • Vysoko účinný chladič VRM

Základná doska s podporou PCI Express 4.0

ASUS Pro WS X570-ACE podporuje štandard PCI Express 4.0 a inštaláciu viacerých grafických kariet v režime 3-cestného × 8/× 8/× 8 Crossfire pripojenia. Základná doska je vybavená exkluzívnym držiakom grafických kariet, ktorý poskytuje mimoriadnu oporu až dvom špičkovým grafickým kartám. Zabraňuje tak nežiaducemu vylomeniu alebo ohnutiu karty v PCI slote. Výhodou tohto držiakuaje jednoduchá inštalácia a okrem toho ho možno ešte osadiť až 120 mm ventilátorom na lepší odvod tepla.

Až 128 GB RAM na základnej doske ASUS

Pre operačnú pamäť sú na základnej doske ASUS pripravené celkom štyri sloty, ktoré umožňujú zapojenie až 128 GB operačnej pamäte. ASUS Pro WS X570-ACE podporuje automatickú detekciu a opravu chýb v pamäti a zaisťuje tak spoľahlivý výkon. ASUS OptiMem uvoľňuje výkonový potenciál architektúry Infinity Fabric spoločnosti AMD, čím umožňuje využitie vyšších pamäťových frekvencií a nižšiu latenciu.

ASUS PRO WS X570-ACE ponúka špičkový výkon

Všetky zložité ladenia svojho počítača zvládnete jediným kliknutím pomocou technológie 5-Way Optimization. Tá optimalizuje základné funkcie vášho systému na základe aktuálneho použitia. Či už práve hráte hry, sledujete film alebo pracujete, výkon počítača sa vašim aktivitám prispôsobí. Tým dosiahnete skvelý výkon a zároveň úsporu energie. Hry vďaka vynikajúcemu výkonu, nastaveniu priority šírky pásma a skvelému zvuku pobežia rýchlo a úplne plynulo.

Dlhá životnosť

Základnú dosku tvoria prémiové komponenty s ochranou 5X Protection III. Žiadny div, že jedným z jej najväčších benefitov je nadštandardná životnosť. S doskou ASUS Pro WS X570-ACE bude vaša pracovná stanica fungovať ticho pri optimálnej teplote. Ponúka totiž pokročilé ovládanie ventilátorov a vodné pumpy. Nechýbajú ani integrované teplotné senzory. Všetko sa dá jednoducho riadiť cez softvér Fan Xpert 4.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X570

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC S1200A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný COM header, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACX57011
Produktové číslo:  90MB11M0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12