Obnoviť stránku

ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

Doručenie na
predajňu zadarmo
971,90 €

ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

Základná doska ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI je pripravená sprostredkovať vašej počítačovej zostave výnimočnú silu najnovších procesorov série AMD Ryzen Threadripper Pro. Spoľahlivo zvládne profesionálne pracovné záťaže napríklad pri úprave videa alebo 3D vykresľovanie. S kovovo čiernymi hliníkovými výliskami, čiernou sieťovinou z nerezovej ocele a priehľadným dymovo-sivým krytom pôsobí Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI vysoko profesionálnym dojmom.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

  • Základná doska ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI určená pre procesory série AMD Ryzen Threadripper Pro
  • Spoľahlivá 24/7 prevádzka
  • Vysoký výkon a účinnosť
  • Duálna 10G LAN a WiFi 6
  • Príprava pre veľký úložný priestor s vysokou priepustnosťou M.2 SSD diskov
  • Osem pamäťových kanálov s celkovou kapacitou až 2 048 GB
  • DTS:X Ultra 3D priestorový zvuk

Vysoký výkon a spoľahlivosť dosky ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

Doska ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI je optimalizovaná pre nepretržitú 24/7 prevádzku a je testovaná pri teplotách do 45 °C a vlhkosti až 80 %, aby sa zabezpečilo, že sa jej darí v rôznych prostrediach. VRM dosky ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI sa skladá zo 16 výkonových stupňov a poskytuje výkon a účinnosť, ktoré vyžadujú najnovšie procesory AMD.

Rýchle dátové prenosy s doskou ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

Integrované duálne 10G LAN porty napájané radičom Intel X550-AT2 umožňujú super rýchle dátové prenosy s nízkou latenciou. Najnovší port USB 3.2 Gen 2 × 2 Typ C zdvojnásobuje šírku pásma a dosahuje maximálnu priepustnosti až 20 Gb/s. Intel WiFi 6 štandardu 802.11ax má šírku pásma až 2,4 Gb/s a dokáže optimalizovať a zefektívniť prevádzku v preplnených sieťach s množstvom konkurenčnej prevádzky.

Príprava pre veľký úložný priestor a výkonné grafické karty na doske ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

Pre tri sloty M.2 pripojené na PCIe 4.0 sú vyhradené špeciálne chladiče, vďaka ktorým nedochádza k zníženiu priepustnosti pri veľkom zaťažení. Doska ASUS navyše umožňuje vďaka nevyužitým miestam zbernice PCIe 4.0 vytvoriť pole RAID s viacerými M.2 SSD, ktoré vám poskytnú až 8× vyššiu priepustnosť než jednotlivé PCIe 3.0 SSD. Sedem slotov PCIe 4.0 s vystužením SafeSlot navyše poskytuje doske ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI spoľahlivú základňu pre vysoko výkonné grafické karty.

Pamäť až 2 048 GB na doske ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI

Procesory AMD Ryzen Threadripper PRO ponúkajú bezkonkurenčnú šírku pásma pamäte a podporujú 8 pamäťových kanálov s celkovou kapacitou až 2 048 GB. Je podporovaná pamäť ECC, ktorá automaticky deteguje a opravuje prípadné dátové chyby, čím znižuje pravdepodobnosť zlyhania systému a zaisťuje konzistenciu a stabilitu celého systému.

Pohlcujúci zvukový zážitok

Zvukový kodek Realtek ALC4080 sa vyznačuje vysoko kvalitným výstupom stereofónneho prehrávania a ponúka nedotknutú kvalitu zvuku. Je podporovaný tienením EMI a samostatnými vrstvami dosiek plošných spojov pre ľavý a pravý kanál pre zachovanie integrity signálu. Technológia DTS:X Ultra navyše vytvára pohlcujúci 3D priestorový zvuk.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD WRX8
Čipset AMD WRX80

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Eight-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie NVIDIA SLI/NVlink
Typ zvukovej karty Realtek ALC4080

Konektory

Externý Jack, RJ-45 (LAN) 10Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2×2, USB-C
Interný COM header, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 bracket, USB-C 3.2 Gen 2 header
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACwrx80s1
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  90MB1590-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03