Obnoviť stránku

ASUS PRO H410T/CSM

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRO H410T/CSM

Základná doska ASUS PRO H410T/CSM s päticou Intel 1200 a čipovou sadou Intel H410 je súčasťou komerčného programu ASUS Corporate Stable Model (CSM) a vyznačuje sa vysokým stupňom zabezpečenia, stabilitou, vysokou spoľahlivosťou a prepracovanými nástrojmi na správu. Vo výsledku podporí doska hladké fungovanie firemných IT systémov v režime 24/7. Doska ASUS je pripravená pre procesory Intel Core 10. generácie a procesory Pentium Gold a Celeron a podporuje Turbo Boost technológiu 3.0.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS PRO H410T/CSM

  • Základná doska ASUS PRO H410T/CSM pre procesory Intel Core 10. generácie
  • Maximálna úroveň zabezpečenia, stability a spoľahlivosti
  • Automatické obnovenie BIOSu zo zálohy
  • Možnosť pripojenia inteligentnej debugovacej karty
  • Otestované odolné vyhotovenie
  • Efektívna správa ASUS Management Suite
  • Dva sloty pre pamäte typu DDR4 SDRAM s maximálnou kapacitou 64 GB a frekvenciou až 2 933 MHz
  • Integrovaná sieťová a zvuková karta
  • DisplayPort a HDMI na pripojenie zobrazovacích zariadení
  • Formát mITX

Špičkové zabezpečenie a prepracované nástroje na správu karty ASUS PRO H410T/CSM

Exkluzívna ASUS technológia Self-recovery ochrany BIOSu exkluzívne automaticky obnovuje systém BIOS s overenou zálohou v prípade zlyhania aktualizácie, čo zabraňuje potrebe vymeniť alebo opätovne nainštalovať hardvér. ASUS Debug header je pripravený na pripojenie špeciálnej karty, ktorá pomôže rýchlo a efektívne odstrániť prípadné problémy na základnej doske. Umožní prezerať chybové a ladiace kódy na integrovanom LCD displeji a získať lepšiu predstavu o procesoch inicializácie a obnovy.

Otestovaná a maximálne odolná základná doska ASUS PRO H410T/CSM

ASUS PRO H410T/CSM je vybavená inovatívnym povlakom odolným voči vlhkosti. Doska je testovaná pri teplote až 45 °C a relatívnej vlhkosti až 80 %, a je tak zabezpečené, že zvládne bezchybnú prevádzku aj v drsných externých podmienkach. ASUS Languard poskytne ochranu proti prepätiu LAN, úderom blesku a statickým výbojom. Odolný voči korózii zadný I/O panel z nerezovej ocele má trikrát dlhšiu životnosť, než je obvyklé u bežných panelov.

Nástroj ASUS Management Suite zefektívni správu systému

Vstavaný denník udalostí umožní jednoduché riešenie problémov zachytením užitočných systémových informácií. Ide napríklad o udalosti ako prúdové nárazy, prekročenie povolenej teploty alebo prepätia. Informuje tiež o aktualizácii BIOSu, výkyvoch v dodávke energie, vniknutí do vnútra tela a úpravách a zmenách CPU, pamäti a HDD.

Dva sloty pre DDR4 SDRAM RAM a 8-kanálové High Definition Audio na doske ASUS PRO H410T/CSM

Pre operačnú pamäť typu DDR4 SDRAM sú na doske ASUS PRO H410T/CSM pripravené dva sloty s maximálnou kapacitou 64 GB. Pre pevné disky využijete dva konektory SATA 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytuje rozhranie M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. O perfektné ozvučenie sa postará 8-kanálový High Definition Audio CODEC ALC887.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1200
Čipset Intel H410

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie SO-DIMM

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACh410pr1
Produktové číslo:  90MB1580-M0EAYC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12