Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS PRIME X570-P

4,4 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRIME X570-P

Model X570-P patrí medzi základné dosky ASUS PRIME formát ATX, ktoré sú populárne vďaka maximalizácii výkonu, prvotriednej stabilite a širokým možnostiam kompatibility. Svojim poňatím je tento model určený všetkým nadšeným hráčom, ale aj bežným používateľom. Pre tých náročnejších je k dispozícii žiadaná podpora zapojenia viacerých grafických kariet v režime AMD CrossFireX.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS Prime X570-P

  • Pre procesory AMD Ryzen 2. a 3. generácie
  • Pokročilý systém chladenia
  • Kvalitná 8-kanálová zvuková karta Realtek S1200
  • Aura Sync RGB header
  • Duálne PCIe 4.0 M.2 sloty
  • USB 3.2 Gen2 s maximálnou rýchlosťou 10 Gbps

ASUS PRIME X570-PRO

Bezpečné pripevnenie ťažších GPU

Zosilnený PCIe „Safe“ Slot je pevnejšie ukotvený k základnej doske a navrhnutý je tak, aby uniesol ťažšie modely grafických kariet. Nová konštrukcia sa prejavila na takmer dvakrát vyššej odolnosti proti ohnutiu v porovnaní s bežnými PCIe slotmi.


ASUS Prime X570-P ponúka kráľovskú konektivitu

Na operačnú pamäť RAM poskytuje základná doska ASUS Prime X570-P4 sloty na frekvencii až 4 400 MHz (OC) s kapacitou až 128 GB. O ozvučenie, vďaka ktorému si pri hraní hier vychutnáte burácanie bojového poľa, sa hravo postará 8-kanálový čip Realtek S1220ANa pevné disky sa na základnej doske nachádzajú 6× konektory SATA 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD diskys vaším systémom poskytuje rozhranie M.2 s neuveriteľnou rýchlosťou prenosu až 64 Gb/s. Vysoká rýchlosť sa týka aj prenosu cez USB – doska totiž ponúka až štyri USB 3.2 Gen2.


Základná doska s odolnými komponentmi

ASUS Prime X570-P tvoria prémiové komponenty s ochranou 5X Protection III. Žiaden div, že jedným z jej najväčších benefitov je nadštandardná životnosť.


ASUS Prime X570-P & osvetlenie Aura Sync

Aura Sync posúva RGB osvetlenie na novú úroveň. Kombinuje a ovláda LED osvetlenie vašich Aura kompatibilných produktov prostredníctvom jedinej aplikácie, takže môžete dosiahnuť dokonalé synchronizované osvetlenie naprieč všetkými komponentmi.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X570

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2
Interný ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus Prime
Kód:  ACX5710
Produktové číslo:  90MB11N0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03