Obnoviť stránku

ASUS PRIME X299-DELUXE II

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRIME X299-DELUXE II

Profesionálna základná doska Asus PRIME X299-DELUXE II je určená pre náročných používateľov, ktorí potrebujú nekompromisný výkon na prácu aj hranie najnovších hier. Luxusný vzhľad dáva na prvý pohľad poznať, že nejde len o obyčajnú dosku. Hlavným prvkom je najmodernejší čipset Intel X299 pre nadupané procesory Intel Skylake-X a Kaby Lake-X. Samozrejmosťou je podpora exkluzívnych funkcií Asus, vrátane ľahkej personalizácie s podsvietením Asus Aura Sync.

Kľúčové vlastnosti dosky ASUS PRIME X299-DELUXE II

  • Špičkový čipset Intel X299 a pätica LGA 2066
  • Podpora najnovších procesorov Core i9 Skylake-X a Kaby Lake-X
  • Možnosť zapojenia viacerých grafických kariet v režime SLI a CrossFire
  • Podpora SSD pamätí Intel Optane a Intel VROC
  • Luxusný vzhľad s podporou podsvietenia Asus Aura Sync
  • WiFi 802.11 a/b/g/n/ac + gigabitová LAN Intel® I219V
  • Optimalizovaný termálny dizajn (VRM chladiča & M.2 chladič)
  • Konektory M.2 na pripojenie rýchlych diskov
  • Prémiové japonské kondenzátory
  • Jednoduchá správa cez UEFI BIOS

High-end čipset Intel X299

Doska ASUS PRIME X299-DELUXE II je postavená na najnovšom vrcholnom čipsete Intel X299, ktorý je určený pre procesory radu Skylake-X a Kaby Lake-X. Medzi ne sa zaraďuje extrémne výkonný CPU Intel Core i9-7900X s desiatimi jadrami a počíta sa aj s neuveriteľným 18-jadrovým čipom. Pre moduly RAM DDR4  je prichystaných celkom 8 slotov Quad channel s maximálnou frekvenciou 2 666 MHz alebo 4 133 MHz pri pretaktovaní.

ASUS 5-Way Optimization

Všetky zložité ladenia svojho počítača zvládnete jediným kliknutím pomocou technológie 5-Way Optimization. Tá optimalizuje základné funkcie vášho systému na základe aktuálneho použitia. Či už práve hráte hry, sledujete film alebo pracujete, výkon počítača sa vašim aktivitám prispôsobí. Tým dosiahnete skvelý výkon a zároveň úsporu energie. Hry vďaka vynikajúcemu výkonu, nastaveniu priority šírky pásma a skvelému zvuku pobežia rýchlo a úplne plynulo.

ASUS PRIME X299-DELUXE II – dokonalá výbava

Vďaka slotom PCI Express 3.0 pripojíte k doske viac grafických kariet v režimoch AMD CrossFire a NVIDIA SLI. Tým sa výrazne zvýši váš grafický výkon a aj tie najnovšie hry preto budete môcť hrať na najvyššej úrovni detailov v rozlíšení až 4K. Aby bol váš herný zážitok dotiahnutý až do konca, vybavil výrobca základnú dosku zvukovou kartou, ktorá k vám dopraví prirodzene znejúci a maximálne verný osemkanálový zvuk. Spoľahlivé pripojenie k internetu zabezpečuje moderné rozhranie 802.11 a/b/g/n/ac. Samozrejmosťou je aj prítomnosť špičkovej zvukovej karty Realtek S1220A, ktorá ponúka nijako neskreslený zvuk a vynikajúcu technológiu 3D zvuku.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2066
Čipset Intel X299

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC S1220A

Konektory

Externý RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus Prime
Kód:  ACx299a12
Produktové číslo:  90MB0ZB0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13