Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS PRIME B550M-K

4,3 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
83,90 €

ASUS PRIME B550M-K

Základná doska ASUS PRIME B550M-K s päticou AMD AM4 a čipovou sadou AMD B550 sa vyznačuje robustným dizajnom napájania, komplexnými riešeniami chladenia a inteligentnými možnosťami ladenia prostredníctvom intuitívneho softvéru a funkcií firmvéru. Je vybavená bezpečnostnými ASUS hardvérovými prvkami, integrovanou sieťovou a zvukovou kartou, kvalitným ozvučením a bohatou portovou výbavou. So základnou doskouASUS PRIME B550M-K tak získate maximálny výkon, stabilitu a kompatibilitu pre dlhodobé používanie počítača. Doska je pripravená pre procesory AMD Ryzen a AMD Ryzen PRO.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS PRIME B550M-K

  • Základná doska ASUS PRIME B550M-K pre procesory AMD Ryzen
  • Účinné chladenie vyladené softvérom Fan Xpert 2+
  • Dva sloty pre pamäte typu DDR4 SDRAM s maximálnou kapacitou 64 GB a frekvenciou až 4 400 MHz
  • Dva M.2 sloty a štyri SATA 6 Gb pre diskové úložisko
  • Integrovaná sieťová a zvuková karta
  • DVI, D-Sub a HDMI pre pripojenie zobrazovacích zariadení
  • Formát mATX

Inteligentný systém chladenia na doske ASUS PRIME B550M-K

Váš systém zostane chladný a stabilný aj pri maximálnom pracovnom vyťažení. Softvér Fan Xpert 2+ automaticky riadi prevádzku ventilátorov a vie konfigurovať všetky parametre jediným kliknutím. Režim Externe Quiet zníži rýchlosť ventilátora, takže celý systém je maximálne tichý pri behu menej náročných úloh. Špeciálny integrovaný obvod chráni každú hlavicu ventilátora pred prehriatím a prúdovým nárazom.

Dva sloty pre DDR4 SDRAM RAM a porty USB 3.2 na doske ASUS PRIME B550M-K

Pre operačnú pamäť typu DDR4 SDRAM sú na doske ASUS PRIME B550M-K pripravené štyri sloty s maximálnou kapacitou 128 GB. Pre pevné disky využijete štyri konektory SATA 6 Gb/s. O perfektné ozvučenie sa postará 8-kanálový High Definition Audio CODEC ALC887. Pre pripojenie periférií a na rýchle dátové prenosy je na doske ASUS PRIME B550M-K k dispozíciidostatok portov USB 2.0 a USB 3.2.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B550

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub)
Interný COM header, S/PDIF header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACb550pmk
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  90MB14V0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09