Obnoviť stránku

ASUS PRIME B550M-A (WI-FI)

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRIME B550M-A (WI-FI)

Základná doska ASUS PRIME B550-A s päticou AMD AM4 a čipovou sadou AMD B550 sa vyznačuje robustným dizajnom napájania, komplexnými riešeniami chladenia a inteligentnými možnosťami ladenia prostredníctvom intuitívneho softvéru a funkcií firmvéru. Je vybavená bezpečnostnými ASUS hardvérovými prvkami, integrovanou sieťovou a zvukovou kartou, kvalitným ozvučením a bohatou portovou výbavou. So základnou doskou ASUS PRIME B550-A tak získate maximálny výkon, stabilitu a kompatibilitu pre dlhodobé používanie počítača. Doska je pripravená pre procesory AMD Ryzen a AMD Ryzen PRO.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS PRIME B550-A

  • Základná doska ASUS PRIME B550-A pre procesory AMD Ryzen
  • Účinné chladenie vyladené softvérom Fan Xpert 2+
  • Dva sloty pre pamäte typu DDR4 SDRAM s maximálnou kapacitou 64 GB a frekvenciou až 4 400 MHz
  • Dva M.2 sloty a štyri SATA 6 Gb pre diskové úložisko
  • Integrovaná sieťová a zvuková karta
  • Bezdrôtová WiFi 6 (802.11ax)
  • Nástroj Aura sync pre personalizáciu a nastavenie vlastného štýlu
  • DVI, D-Sub a HDMI pre pripojenie zobrazovacích zariadení
  • Formát mATX

Inteligentný systém chladenia na doske ASUS PRIME B550-A

Váš systém zostane chladný a stabilný aj pri maximálnom pracovnom vyťažení. Softvér Fan Xpert 2+ automaticky riadi prevádzku ventilátorov a vie konfigurovať všetky parametre jediným kliknutím. Režim Externe Quiet zníži rýchlosť ventilátora, takže celý systém je maximálne tichý pri behu menej náročných úloh. Špeciálny integrovaný obvod chráni každú hlavicu ventilátora pred prehriatím a prúdovým nárazom.

Dva sloty pre DDR4 SDRAM RAM a porty USB 3.2 na doske ASUS PRIME B550-A

Pre operačnú pamäť typu DDR4 SDRAM sú na doske ASUS PRIME B550-A pripravené štyri sloty s maximálnou kapacitou 128 GB. Vlastnú grafickú kartu môžete zapojiť do PCIe x16 slotu. Pre pevné disky využijete štyri konektory SATA 6 Gb/s. O perfektné ozvučenie sa postará 8-kanálový High Definition Audio CODEC ALC887. K internetu sa možno pripojiť 1 Gb Ethernet kartou alebo bezdrôtovo s WiFi 6. Pre pripojenie periférií a na rýchle dátové prenosy je na doske ASUS PRIME B550-A k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2.

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS PRIME B550-A

ASUS PRIME B550-A ponúka okrem mimoriadneho výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania si vlastného štýlu a prispôsobenia prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného Gen 2 RGB headeru. Armory Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B550

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub)
Interný ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACb550pmaw
Produktové číslo:  90MB14D0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12