Obnoviť stránku

ASUS PRIME B450M-K II

4,8 41 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
65,90 €

ASUS PRIME B450M-K II

Základná doska ASUS PRIME B450M-K II poskytuje pevný základ potrebný pre zostavenie vášho počítačového systému a zároveň flexibilitu pre rast s vašimi budúcimi potrebami. Na doske sú ideálne prepojené všetky vynikajúce vlastnosti procesorov AMD Ryzen s dizajnom a konštrukciou spoločnosti ASUS. Výsledkom je doska ponúkajúca najlepšie technológie vo svojom odbore vrátane automatického ladenia systému, komplexného ovládania chladenia a pohlcujúceho integrovaného zvuku. So základnou doskou ASUS PRIME B450M-K II postavíte svoj systém ľahko a za dostupnú cenu. Doska je pripravená pre procesory AMD Ryzen 3., 2., a 1. generácie.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS PRIME B450M-K II

  • Základná doska ASUS PRIME B450M-K II pre procesory AMD Ryzen
  • Flexibilné nástroje na vyladenie všetkých aspektov systému
  • Účinné chladenie vyladené softvérom Fan Xpert 2
  • Dva sloty pre pamäte typu DDR4 SDRAM s maximálnou kapacitou 64 GB a frekvenciou až 4 400 MHz
  • M.2 slot a štyri SATA 6 Gb pre diskové úložisko
  • Integrovaná sieťová a zvuková karta
  • DVI, D-Sub a HDMI na pripojenie zobrazovacích zariadení
  • Formát mATX

Komplexné možnosti konfigurácie a vyladenie dosky ASUS PRIME B450M-K II

Základná doska PRIME B450M II obsahuje flexibilné nástroje na vyladenie všetkých aspektov vášho systému vrátane výkonu tak, aby dokonale zodpovedali vášmu spôsobu práce a maximalizovali vašu produktivitu. ASUS UEFI BIOS poskytuje všetko, čo potrebujete ku konfigurácii vášho systému. Ponúka zjednodušené možnosti pre začiatočníkov a tiež komplexné funkcie pre skúsených veteránov.

Inteligentný systém chladenia na doske ASUS PRIME B450M-K II

Váš systém zostane chladný a stabilný aj pri maximálnom pracovnom vyťažení. Softvér Fan Xpert 2 automaticky riadi prevádzku ventilátorov a vie konfigurovať všetky parametre jediným kliknutím. Režim Externe Quiet zníži rýchlosť ventilátora, takže celý systém je maximálne tichý pri behu menej náročných úloh. Špeciálny integrovaný obvod chráni každú hlavicu ventilátora pred prehriatím a prúdovým nárazom.

Dva sloty pre DDR4 SDRAM RAM a High Definition Audio na doske ASUS PRIME B450M-K II

Pre operačnú pamäť typu DDR4 SDRAM sú na doske ASUS PRIME B450M-K II pripravené dva sloty s maximálnou kapacitou 64 GB. Vlastnú grafickú kartu môžete zapojiť do PCIe x16 slotu. Slot M.2 podporuje rýchlosť prenosu dát až 32 Gb/s s šírkou pásma x4 PCI Express 3.0. Pre pevné disky využijete štyri konektory SATA 6 Gb/s. O perfektné ozvučenie sa postará 7.1-kanálový High Definition Audio CODEC s dizajnom s LED ilumináciou. Na pripojenie periférií a rýchle dátové prenosy je na doske ASUS PRIME B450M-K II k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B450

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC897

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACb450p2
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  90MB1600-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16