Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

ASUS PRIME B450M-A/CSM

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRIME B450M-A/CSM

Základná doska ASUS PRIME B450-A/CSMje vybavená modernou päticou AM4 a čipovou sadou AMD B450. Vďaka tomu je zaistená podpora žiadaných procesorov radu AMD Ryzen. Svojim prevedením je vhodná pre atraktívne výkonné počítače, aj najmä preto, že mnoho základných dosiek PRIME ponúka najkomplexnejšie ovládacie prvky pre systém chladenia, konfigurovateľné pomocou softvéru ASUS Fan Xpert alebo UEFI BIOS.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS PRIME B450-A/CSM

  • Cenovo dostupná základná doska s čipsetom AMD B450
  • Pripravená na osadenie procesormi AMD Ryzen s päticou AM4
  • DIGI+ VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia
  • Štyri sloty pre pamäťové moduly typu DDR4 s rýchlosťou až 2 666 MHz
  • Technológia SafeSlot pre bezpečne pripojenie ťažkých grafických kariet
  • 8-kanálový čip Realtek ALC887 pre špičkový zvuk
  • Dostatok rozširujúcich slotov
  • Aura Sync RGB podsvietenie
  • Micro ATX formát

Moderné technológie zaistia dlhšiu životnosť základnej dosky

Pri zaobstaraní ASUS PRIME B450-A/CSM môžete počítať s tým, že komponenty, ktoré do nej zapojíte, budú úplne v bezpečí. To má na starosti technológia 5X Protection, ktorej sa prostredníctvom komponentom dostane špičkovej ochrany. Systém digitálneho napájania DIGI+ VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia. Elimináciu skratov, ktorých pričinením by mohlo dôjsť k poškodeniu dosky, majú na starosti prestaviteľne poistky zabraňujúce prepätiu. Samostatný čip EPU (Energy Processing Unit) inteligentne reguluje napájanie rozpoznaním aktuálnej záťaže počítača a maximalizuje úsporu elektrickej energie v režime Away. Funkcia Fan Xpert 2+ predstavuje pokročilý nástroj pre riadenie ventilátorov, ktorý zabezpečuje ich tichšiu a oveľa účinnejšiu prevádzku.

ASUS PRIME B450-A/CSM disponuje M.2 slotom

Pre pevné disky sa na základnej doske nachádza 6 konektorov SATA 6 Gb/s.Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytuje konektor pre   rozhranie M.2. Ide o jasnú voľbu pre náročnejších zákazníkov, ktorí od svojho PC vyžadujú maximálne rýchlu odozvu operačného systému. Nechýbajú ani štyri sloty pre pamäte typu DDR4 s maximálnou kapacitou 64 GB. Ak preferujete rýchly prenos dát, tak pre vás máme dobrú správu. Okrem starších USB máte totiž k dispozícii aj moderné USB 3.1 konektory typu USB-A. O bezpečie zapojenej grafickej karty sa nemusíte vôbec báť, pretože doska je vybavená technológiou SafeSlot, vďaka ktorej budú ťažké grafické karty bezpečne uchytené.

Program ASUS CSM

Špeciálny program spoločnosti ASUS CSM – Corporate Stable Model poskytuje stabilnú podporu a dodávky základných dosiek všetkým podnikom. Tento jedinečný program vám ponúka až 36-mesačnú podporu životného cyklu základnej dosky a preventívne upozornenia 6 mesiacov vopred o ukončení životnosti. Vďaka tomu bude mať vaša spoločnosť dostatok času na to, aby sa pripravila na prechod na nový produkt. Zakúpením programu CSM automaticky získavate softvér pre práve IT ASUS ACC – Control Classic Edition zadarmo.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B450

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub)
Interný COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus Prime
Kód:  ABC45FCSM
Produktové číslo:  90MB0YR0-M0EAYC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14