Obnoviť stránku

ASUS PRIME B365M-K

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRIME B365M-K

Vytvorte si solídny základ pre vašu počítačovú zostavu a spoľahnite sa na flexibilitu pri jej budúcom rozširovaní so základnou doskou ASUS PRIME B365M-K. Ak hľadáte inteligentné, jednoduché a cenovo dostupné riešenie pre váš systém, je táto matičná doska ideálnou voľbou. Získavate špičkové technológie vrátane automatizovaného ladenia systému, komplexného ovládania chladenia a dokonalého integrovaného zvuku. Motherboard ASUS PRIME B365M-K je pripravená pre procesory 8 a 9. generácie Intel Core, Pentium Gold a Celeron.


Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS PRIME B365M-K

  • Základná doska ASUS A320-K/CSM pre procesory 8 a 9. generácie Intel Core, Pentium Gold a Celeron
  • Dva sloty pre pamäte DDR4 2 666 MHz
  • Optimalizácia pamäte nástrojom ASUS Optimem
  • Komplexná ochrana hardvéru technológiou 5x Protection III
  • Blesková rýchlosť ukladania s natívnym rozhraním M.2 pre SSD disky
  • Integrovaná sieťová a zvuková karta
  • Inteligentný systém chladenia
  • LED osvetlené ovládanie pre slot PCIe a trasy
  • Médiami oceňovaný ASUS UEFI BIOS
  • Formát mATX

Inteligentný systém chladenia na matičnej doske ASUS PRIME B365M-K

Váš systém zostane chladný a stabilný aj pri maximálnom pracovnom vyťažení. Softvér Fan Xpert 4 automaticky riadi prevádzku ventilátorov a vie konfigurovať všetky parametre jediným kliknutím. Na výber máte režim Štandard, Tichý, Turbo alebo Plná rýchlosť a Automatické prepnutie na plnú rýchlosť, ak teplota dosiahne 75 °C. Špeciálny integrovaný obvod chráni na doske ASUS PRIME B365M-K každú hlavicu ventilátora pred prehriatím a prúdovým nárazom.


Stabilita pamäte DDR4 matičnej dosky ASUS PRIME B365M-K

Pre operačnú pamäť typu DDR4 sú na základnej doske ASUS PRIME B365M-K pripravené dva sloty s maximálnou kapacitou 32 GB. Pomocou nástroja ASUS Optimem je možné optimalizovať pamäť pre nastavenie vysokej frekvencie alebo nízkej latencie. ASUS OptiMem vylepšuje rozloženie trasovania, významne znižuje počet priechodov a presluchov a zlepšuje stabilitu a kompatibilitu pamäte. Toto riešenie umožňuje základnej doske ASUS PRIME B365M-K podporovať širokú škálu pamäťových sád s duálnou a štvor-DIMM pamäťou a súčasne poskytuje vášmu vybaveniu stabilitu, ktorú potrebuje na akýkoľvek typ pracovného zaťaženia – či už hráte alebo používate výpočtovo náročné aplikácie.


Kvalitná výbava základnej dosky ASUS PRIME B365M-K

Vlastnú grafickú kartu môžete zapojiť do PCIe x16 slotu. Pre pevné disky využijete štyri konektory SATA 6 Gb/s. Rozhranie M.2 pre SSD disky dosahuje vďaka najnovšej technológii rýchlosť prenosu dát až 32 Gb/s. O perfektné ozvučenie sa postará 8-kanálový High Definition Audio CODEC ALC887. Pre pripojenie periférií a rýchle dátové prenosy je na matičnej doske ASUS PRIME B550-K k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2. Pokročilé viacnásobné bezpečnostné hardvérové prvky pre komplexnú ochranu poskytuje technológia 5x Protection III.




Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel B365

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACB365a1
Produktové číslo:  90MB10M0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04