Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS PRIME A520M-K

4,2 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
59,90 €

ASUS PRIME A520M-K

ASUS PRIME A520M-K je základná doska s päticou AM4 a čipsetom A520 pre procesory AMD. Vďaka rozmeru mATX sa zmestí aj do menších skríň a pritom disponuje dvoma pamäťovými slotmi a bohatou konektorovú výbavou. Doska je skvelou voľbou aj pre hráčov hier, ktorí môžu pomocou intuitívneho softvéru ASUS a širokým možnostiam nastavenia UEFI BIOSU zvýšiť výkon komponentov.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS PRIME A520M-K

  • Pätica AM4 na osadenie procesorom AMD
  • ASUS PRIME A520M-K obsahuje slot PCIe 3.0 x16 na zapojenie grafickej karty
  • Dva pamäťové sloty na osadenie pamätí DDR4 SDRAM 4600 MHz
  • M.2 slot na pridanie rýchleho SSD disku
  • Základná doska s mATX formátom

Slušne vybavená základná doska ASUS vhodná nielen pre hráčov

Základná doska obsahuje bohatú konektivitu na zapojenie širokej škály zariadení, takže tu nájdete napríklad HDMI konektor, veľa rýchlych USB 3.2 portov alebo M.2 konektor na pripojenie rýchleho SSD disku. ASUS PRIME A520M-K má voľný slot PCIe 3.0 x16, ktorý zvládne obslúžiť aj tie najvýkonnejšie grafické karty. O čistý zvuk sa postará integrovaná zvuková karta Realtek ALC887 s priestorovým 7.1 zvukom a na pripojenie k sieti poslúži integrovaná gigabitová LAN karta.

ASUS PRIME A520M-K zaručí vysoký výkon a maximálnu stabilitu

Kvalitné súčiastky sú zárukou pre stabilnú prevádzku a dlhú životnosť, nad ktorou dohliada hardvérová ochrana ASUS 5X Protection III a Fan Xpert 2+. Pre zvýšenie výkonu možno s doskou ASUS PRIME A520M-K ľahko meniť voltáž procesora, a vyladiť si tak počítač k maximálnemu výkonu so skvelou stabilitou aj pri najnáročnejších úkonoch.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD A520

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, S/PDIF header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus Prime
Kód:  ACa520mk
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  90MB1500-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13