Obnoviť stránku

ASUS P10S WS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS P10S WS

Hľadáte vysoko kvalitný a extrémne spoľahlivý motherboard pre veľmi výkonné pracovné stanice alebo servery? Základná doska Asus P10S WS v ATX prevedení s novou čipovou sadou Intel C236 je tá pravá. Je vybavená socketom LGA1151, ktorý je navrhnutý predovšetkým pre procesory z rodiny Skylake vyrábané pokročilým 14 nm výrobným procesom. Typickým zástupcom sú procesory Intel Xeon E3-1200 v5, prípadne Intel Core i7, i5 alebo i3. Doska má 4 sloty pre operačnú pamäť DDR4 taktované až na 2 133 MHz a do maximálnej kapacity 64 GB. Nechýba podpora ECC ani Dual-Channel režime.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná pre výkonné pracovné stanice alebo servery
  • Socket LGA1151 podporuje Xeon E3-1200 v5 procesory
  • Podpora DDR4 2 133 MHz ECC v Dual-Channel móde až do 64 GB
  • Grafický výstup pre VGA, DVI-D, HDMI aj DisplayPort
  • Možnosť zapojenia 4 grafických kariet do PCI-E ×16 slotov
  • Duálne M.2 rozhranie, USB 3.1 aj USB-C pre ultra rýchle dátové prenosy
  • Dvojica GLAN konektorov pre stabilné a rýchle pripojenie k sieti

Obraz až na 3 monitoroch zároveň

O plynulý obraz až na 3 monitoroch súčasne sa stará integrované grafické jadro s výstupom na VGA, DVI-D, HDMI i DisplayPort. Ak potrebujete pre vašu prácu vysoký grafický výkon, oceníte štvoricu PCI-E 3.0 ×16 slotov s podporou technológie AMD Quad-GPU CrossFireX, do ktorých možno zapojiť až 4 grafické karty zároveň.

Rýchle dátové prenosy

O rýchle dátové prenosy sa stará duálne M.2 rozhranie plne zapojiteľné do RAIDu, vďaka čomu dosiahnete až o 40 % vyššiu rýchlosť zápisu dát a vyše 80 % vyššiu rýchlosť čítania oproti použitiu iba jedného M.2 socketu. S využitím šírky pásma dvoch rozhraní PCI-E 3.0 dosahuje M.2 rozhranie rýchlosti prenosu dát až 8 Gb/s, čo sa hodí pre použitie s rýchlymi SSD diskami. Ďalej vám je k dispozícii hneď 8 SATA konektorov s rýchlosťou až 6 Gb/s.

Samozrejmosťou je dvojica USB 3.1 portov s maximálnou rýchlosťou prenosu až 10 Gb/s, z toho jeden je typu A a druhý obojstranný USB-C. Ďalej nechýba šestica klasických USB 3.0 a štvorica USB 2.0 portov.

Na doske je tiež dvojica gigabitových serverových LAN portov, ktoré odľahčia procesor, negenerujú prebytočné teplo a ponúkajú vynikajúci výkon. Kým prvý port sa hodí pre pripojenie k internetu alebo zapojenie do podnikovej siete, ten druhý môžete využiť pre komunikáciu s konkrétnym zariadením.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel C236

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, Radič RAID, Stavový displej
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC957g2h
Produktové číslo:  90SB05T0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18