Obnoviť stránku

ASUS ROG MAXIMUS VII FORMULA GAMING MB

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG MAXIMUS VII FORMULA GAMING MB

Špičková základná doska MAXIMUS VII FORMULA je najnovším pokračovateľom radu Asus ROG určeného predovšetkým náruživým hráčom. Tí si môžu vďaka podpore AMD CrossFireX a NVIDIA SLI zostaviť nekompromisný počítač, s ktorým budú žiariť na každej LAN párty. Táto doska je doslova nabitá najmodernejšími technológiami a vychytávkami, vďaka ktorým sa vy aj váš počítač stanete nezastaviteľným. Silná napájacia kaskáda DIGI + III je spoločne s hybridným systémom chladenia CrossChill ideálna na maximálne pretaktovanie procesorov s odomknutým násobičom. Plošný spoj dosky pokrýva kryt ROG Armor pre lepší rozvod tepla a zabránenie ohýbania PCB.
Trojica PCI Express konektorov je pripravená na zapojenie multi-GPU riešenia oboch najväčších výrobcov. Či už použijete SLI alebo CrossFireX zapojenie, vždy si vychutnáte úžasnú grafiku najmodernejších hier v extrémnych rozlíšeniach. Žiadne kompromisy sa nekonajú ani vo zvukovej časti SupremeFX, ktorej je venovaná obzvlášť veľká pozornosť. Všetky zvukové obvody sú oddelené od zvyšku dosky a nevzniká tak žiadne nepríjemné rušenie. Nekompromisná zvuková kvalita vám poskytne výhodu nad vašimi nepriateľmi a umožní vám tiež vychutnať si multimédiá naozaj naplno.
Náruživí hráči iste ocenia špeciálnu utilitu SonicRadar 2.0, s jej pomocou dokážu svojho nepriateľa odhaliť oveľa skôr a získajú tak veľkú strategickú výhodu. Priamo na obrazovke uvidíte polohu svojich nepriateľov, zistíte, odkiaľ vychádza streľba, a stanete sa tak neporaziteľne dobrými. Sieťová karta Intel I218 s technológiou GameFirst III zaisťuje nízku odozvu pri hraní multiplayeru na LAN sieti. Doska tiež dokáže rezervovať časť operačnej pamäte a sprístupniť ju ako úložisko s veľmi vysokou dátovou priepustnosťou. K doske je dodávaná aj mPCIe Combo III karta, sprostredkujúca WiFi 802.11ac a Bluetooth 4.0.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel Z97

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Cirrus Logic CS4398

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi konektor
Interný M.2 Socket, Mini PCI Express x1, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III 10×
Kód:  AC958w8d
Produktové číslo:  90MB0J31-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18