Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ASUS MAXIMUS VI IMPACT

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS MAXIMUS VI IMPACT

Špičková základná doska MAXIMUS VI IMPACT prináša do radu Asus ROG formát mini ITX . Konečne tak nie je problém postaviť nekompromisný herný počítač v skrini formátu HTPC. Vďaka novej pätici LGA 1150 podporuje doska najmodernejšie procesory Intel s architektúrou Haswell. Silná napájacia kaskáda DIGI+ III je spoločne s prémiovými komponentmi tej najvyššej kvality ideálne pre maximálne pretaktovanie procesorov s odomknutým násobičom. Žiadne kompromisy nepripúšťa ani zvuková karta SupremeFX Impact - Všetky zvukové obvody sú oddelené od zvyšku dosky a nevzniká tak žiadne nepríjemné rušenie. K doske je dodávaná aj mPCIe Combo II karta , sprostredkujúca WiFi a Bluetooth 4.0 .
Náruživí hráči iste ocenia niekoľko špeciálnych vychytávok. Utilita SonicRadar slúži k skoršiemu odhaleniu nepriateľa vo FPS hrách na získanie strategickej výhody. Sieťová karta Intel I217 s technológiou GameFirst II zaisťuje nízku odozvu pri hraní multiplayeru na LAN sieti. Doska tiež dokáže vďaka ROG RAMDisk-u premeniť časť operačnej pamäte na úložisko s veľmi vysokou dátovou priepustnosťou.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel Z87

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, Radič RAID
Typ zvukovej karty SupremeFX Impact

Konektory

Externý DisplayPort, eSATA, HDMI, Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC958w7
Produktové číslo:  90MB0FT0-M0EAY5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17