Obnoviť stránku

ASUS MAXIMUS VI FORMULA + ASUS ROG Front Base

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS MAXIMUS VI FORMULA + ASUS ROG Front Base

To najlepšie pre hráčov

Špičková základná doska MAXIMUS VI FORMULA patrí do radu Asus ROG určené predovšetkým náruživým hráčom. Tí si môžu vďaka podpore AMD CrossFireX a nVidia SLI zostaviť nekompromisný počítač, s ktorým budú žiariť na každej LAN párty. Táto doska je doslova nabitá najmodernejšími technológiami a vychytávkami, vďaka ktorým sa vy aj váš počítač stanete nezastaviteľným. Silná napájací kaskáda DIGI + III je spoločne s hybridným systémom chladenia CrossChill ideálny pre maximálne pretaktovanie procesorov s odomknutým násobičom. Plošný spoj dosky pokrýva kryt ROG Armor pre lepší rozvod tepla a zabránenie ohýbanie PCB.

Maximálny grafický výkon doplní dechberoucí zvuková kvalita

Trojica PCI Express konektorov je pripravená na zapojenie multi-GPU riešenie oboch najväčších výrobcov. Či už použijete SLI alebo CrossFireX zapojení, vždy si vychutnáte úžasnú grafiku najmodernejších hier v extrémnych rozlíšeniach. Žiadne kompromisy nepripúšťa ani zvuková karta SupremeFX Formula sa 120 dB D/A prevodníkom a 600ohmovým zosilňovačom. Všetky zvukové obvody sú oddelené od zvyšku dosky a nevzniká tak žiadne nepríjemné rušenie. Nekompromisná zvuková kvalita vám poskytne výhodu nad vašimi nepriateľmi a umožní vám tiež vychutnať si multimédiá naozaj naplno.

Buďte o krok napred pred protihráčom

Náruživí hráči iste ocenia špeciálnu utilitu SonicRadar , S ktorej pomocou dokážu svojho nepriateľa odhaliť oveľa skôr a získajú tak veľkú strategickú výhodu. Priamo na obrazovke uvidíte polohu svojich nepriateľov, zistíte, odkiaľ vychádza streľba, a stanete sa tak neporaziteľne dobrými. Sieťová karta Intel I217 s technológiou GameFirst II zaisťuje nízku odozvu pri hraní multiplayeru na LAN sieti. Doska tiež dokáže vďaka ROG RAMDisk premeniť časť operačnej pamäte v úložisko s veľmi vysokou dátovou priepustnosťou. K doske je dodávaná aj mPCIe Combo II karta, sprostredkujúce WiFi 802.11ac a Bluetooth 4.0.

Panel pre maximálnu kontrolu

Súčasťou setu je kompatibilný panel Front Base, ktorý slúži ako chytré ovládacie centrum pre základné dosky ROG a je mocnou zbraňou, ktorá by nemala vo vašom hernom arzenálu chýbať. Tomuto hernému panelu do dvoch 5,25 "pozícií dominuje 4" LCD displej, ktorý prehľadne zobrazuje dôležité systémové informácie vrátane rýchlosti ventilátorov, teplote a frekvencii procesora alebo základnej dosky. Ponúka aj skvelé možnosti pretaktovania a ľahko dostupné prvky pre ovládanie až štyroch ventilátorov a zobrazenie teploty systému. Nechýba rýchly prístup k piatim zvukovým predvoľbám pomocou prepínača Quick EQ Switch ani rýchle USB nabíjanie dostupné aj v čase, keď je počítač vypnutý.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel Z87

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID
Typ zvukovej karty SupremeFX Formula

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi konektor
Interný Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III 10×
Kód:  SETMB06
Produktové číslo:  90MB0DY0-M0EAY5-90MC01W0-M0EAY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11