Obnoviť stránku

ASUS M5A78L-M PLUS/USB3

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS M5A78L-M PLUS/USB3

Hľadáte výkonný stavebný kameň pre vašu počítačovú zostavu, na ktorý sa môžete spoľahnúť? Vyžadujete od svojej základnej dosky stabilitu, rýchlosť a ochranu na pripojený hardvér? Ak áno, vaše hľadanie práve končí. Základná doska ASUS M5A78L-M PLUS/USB3 všetky tieto požiadavky spĺňa. Podporuje množstvo procesorov AMD FX/Phenom II/Athlon II/Sempron 100 s päticou AM3+ a svojich používateľov poteší tiež čipsetom AMD 760G s kompaktnými rozmermi formátu mATX. 

Kľúčové vlastnosti

  • základná doska podporuje procesory AMD a AMD Athlon pre päticu AM3+
  • technológia 5X Protection základnú dosku ochráni pred prípadným skratom
  • systém digitálneho napájania DIGI + VRM poskytuje správnu úroveň napájania procesora
  • zapojiť môžete štvoricu pamätí RAM s maximálnou frekvenciou 2000 MHz
  • grafické karty pripojíte pomocou PCI-Express 2.0
  • 10× rýchlejší prenos dát oproti USB 2.0 sa postará port USB 3.0

Stabilita a ochrana systému

Pri takejto základnej doske celkom iste neprekvapí, že si výrobca dal záležať, aby ju vybavil modernými technológiami. Prepäťová technológia Anti-Surge dokáže detekovať prepätie a zabrániť v jeho šírení. Pokiaľ k nejakému prepätiu dôjde, odpojí napájanie, a ochráni tak celý systém. Pred poškodením počítača vplyvom elektrostatických výbojov ochráni základnú dosku technológia ASUS ESD Guards. Technológia ASUS EPU p oskytuje správnu úroveň napájania procesora, grafickej karty aj pevných diskov v závislosti na ich aktuálnej činnosti, čím dôjde k zníženiu spotreby energie. 

Rýchly prenos dát

Základnú dosku môžete osadiť štyrmi pamäťami DDR3, ktoré môžu fungovať v režime zapojenia Dual-channel na frekvencii 2000 MHz. Grafické karty zapojíte prostredníctvom slotu PCI-Express 2.0. V zadnej časti dosky tiež nájdete HDMI a DVI konektory. Okrem USB 2.0 sa tu stretnete aj s USB 3.0. Vďaka nemu bude prenos dát z externých úložísk až desaťnásobne rýchlejší oproti USB 2.0. 

Inteligentné chladenie procesora

Bojové pole ovládnete vďaka zvuku odhlučnenému od okolitého hluku. Každé šuchnutie svojho nepriateľa tak budete počuť s dokonalou čistotou. Kvalitný zvuk reprodukuje integrovaný zvukový čip Realtec ALC887. Prirodzený a čistý zvuk zaručujú kvalitné kondenzátory japonskej výroby. Praktická utilita ASUS Fan Xpert umožňuje inteligentné chladenie ventilátora procesora, aby sa neprehrieval, nech už sa nachádzate kdekoľvek. 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM3+
Čipset AMD 760G

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Radič RAID
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC333f4
Produktové číslo:  90MB0RB0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18