Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS M5A78L-M LE/USB3

4,7 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS M5A78L-M LE/USB3

 

Základná doska rozmeru microATX disponuje päticou AM3+, ktorá poskytne maximálne využitie nielen procesorov s 32 nm jadrami Bulldozer a Llano, ale je zároveň je spätne kompatibilná so staršími modelmi Phenom II, Athlon II a Sempron. Základom tejto dosky je čipset AMD 760G/SB710, ktorý je napojený na pamäťový radič s 2 slotmi podporujúcimi pamäte typu DDR3 s maximálnou celkovou kapacitou 16 GB. Model podporuje architektúru pamäťou Dual Channel a možno využiť pamäte na frekvencii až 1 866 Mhz.
Súčasťou čipsetu je tiež integrované grafické riešenie ATI Radeon HD 3000, ktoré na zadnom paneli poskytuje analógový VGA výstup a digitálny DVI. Prípadne je pre výkonnú grafickú alebo inú náročnú kartu pripravený jeden slot PCI-E Express 2.0 x16 (samozrejme je zachovaná kompatibilita so staršou verziou 1.1). Pochopiteľne je základná doska vybavená konektormi USB 2.0. K dispozícii je celkom 8 portov, 4 z toho cez interný konektor a 4 na zadnom paneli.

Využite USB 3.0 naplno

Oproti predchodcom ponúka táto doska aj 2 konektory USB 3.0. Samozrejmá je integrovaná osemkanálová zvuková karta Realtek ALC 887 High Definition Audio s trojicou audio jackov. Pre komunikáciu je pripravená gigabitová ethernetová sieťová karta Realtek 8111GR. Pre pevné disky a optické mechaniky je pripravená štvorica konektorov Serial ATA 3Gb/s.
Unikátnym rysom tohto modelu je tzv. EPU (Energy Processing Unit). Ide o čip umiestnený na základnej doske určený pre úsporu energie celého systému. Model zaujme aj radom unikátnych funkcií, ako napr. Core Unlocker, Anti-Surge Protection a EZ-Flash 2.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM3+
Čipset AMD 760G

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Príprava pre CPU s integrovaným GPU

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý COM, DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný Front Panel Audio konektor, Serial ATA II, USB 2.0 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA II
PCI
Kód:  AC333f3
Produktové číslo:  90MB0MY0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19