Obnoviť stránku

ASUS K31ADE-CZ003S

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS K31ADE-CZ003S

Ak potrebujete skutočne kvalitný pracovný stroj, ktorý tiež poskytne dostatočnú mieru voľnočasového vyžitia, je pre vás pripravený stolový počítač ASUS K31ADE-CZ003S. Medzi jeho hlavné plusy patrí predovšetkým tichá prevádzka, jednoduché použitie a spoľahlivosť. Počítače ASUS pri výrobe postupujú rad náročných testov, ktoré odhalia najmenší problém a tiež poskytnú dokonalú odladenosť celého systému.

Kľúčové vlastnosti

  • Predinštalovaný operačný systém Windows 8.1 s možnosťou upgrade na Windows 10
  • Výkonný procesor z rodiny Haswell
  • Elegantný dizajn a parádna konektivita
  • HDMI pre jednoduché prepojenie s televíziou
  • Ľahko prístupné porty na prednej strane skrine vrátane čítačky pamäťových kariet
  • Predĺžená záruka na 3 roky

Výkonný spoločník na prácu i zábavu

Séria K31ADE je určená predovšetkým pre používateľov, pre ktorých je počítač pracovným nástrojom, čo neznamená, že by neposkytla využitie aj pre voľnočasové aktivity. S procesorom Intel 4. generácie s označením Core i3 4610T, ktorého základná frekvencia sa zastavila až na vysokej frekvencii 3 GHz, iste zvládnete všetky potrebné úlohy a ešte zostane dostatok výkonu aj napríklad na prehrávanie video obsahu v modernom rozlíšení 4K. Vďaka prítomnosti dedikovanej grafickej karty GT 720 s 2 GB operačnej pamäte môžete svoje chvíľky voľna vyplniť aj hraním vašich obľúbených, menej náročných počítačových hier. Pre vaše dáta je pripravený pevný disk s kapacitou 1 TB a výrobca tiež nezabudol ani na 4 GB operačnej pamäte, s ktorými bude chod všetkých aplikácií maximálne svižný.

Kvalitný hudobný prednes

Či už budete sledovať filmy, počúvať svojich obľúbených hudobných interpretov, vždy budete mať istotu toho najlepšieho možného prednesu vďaka technológii ASUS SonicMaster, ktorá spoločne so systémom MaxxAudio prináša perfektne vyvážený zvuk za každých okolností - a je jedno, či počúvate cez reproduktory, či slúchadlá . Rovnako nechýba ani inteligentný softvér AudioWizard, s ktorého pomocou si vyberiete s piatich rozličných profilov, určených pre hudbu, hry, nahrávanie hlasu a reči, vďaka čomu budete mať zvuk vždy optimalizovaný presne na mieru vašim potrebám.

Tichý, s perfektnou konektivitou

K práci je potrebné predovšetkým plné sústredenie a ticho, a preto počítače M32 disponujú skutočne tichým chladením, ktorého produkovaný hluk v režime nečinnosti zostáva pod úrovňou 28 dB. To však rozhodne nie je všetko - aby ste mohli pracovať s rozličnými typmi multimédií, bez nutnosti dokupovať akékoľvek príslušenstvo, počítač disponuje HDMI výstupom, napríklad na prehrávanie filmov na vašej televízii - a dokonca aj čítačkou pamäťových kariet 6v1. Na rýchly prenos dát za pomocou napríklad flash diskov sú následne pripravené hneď dva porty s rýchlym rozhraním USB 3.0.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Obsah balenia

Balenie obsahuje Manuál, Napájací adaptér, Napájací kábel

Použitie

Typ zostavy Kancelársky

Procesor

Rad procesora Intel Core i3
Frekvencia procesora 3,1 GHz (3 100 MHz)
Max TDP 35 W
Funkcie procesora HyperThreading, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GT 720A

Grafická karta

Počet stream procesorov 192×

Základná doska

Socket Intel 1150

Disk

Výbava

Základná výbava Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna
Veľkosť skrine Midi Tower

Zdroj

Zdroj 120 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 4 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3

Výstupy

USB 2.0 4 ×
Grafické VGA D-SUB, DVI, HDMI
Ďalšie LAN, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor

Skrinka

Šírka 180 mm
Výška 350 mm
Hĺbka 390 mm
Hmotnosť 8,4 kg
Kód:  TA230c5
Produktové číslo:  K31ADE-CZ003S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03