Obnoviť stránku

ASUS H81-PLUS

4,0 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS H81-PLUS

Základná doska od firmy ASUS H81-PLUS, ktorá bola vyvinutá pre procesory Intel IV. generácie . Oproti predchádzajúcim modelom došlo k zmene v dizajne. Pôvodná modrá farba bola nahradená modernou zlatou . Doska tiež prináša nové užívateľské rozhranie UEFI BIOS , 5X ochranu , podporu na zapojenie niekoľkých monitorov a vysoké prenosové rýchlosti s použitím technológie USB 3.0 Boost .
Základná doska váš počítač chráni, vďaka využitiu päťnásobnej ochrany zahŕňajúca stabilitu s digitálnym systémom napájania DIGI + VRM , nadprúdovú ochranu , ochranu ESD , vysoko kvalitné tranzistory a súčiastky aj oceľový zadný panel I/O , odolný proti korózii . Táto kompletná ochrana prináša nielen výbornú odolnosť a spoľahlivosť, ale tiež aj najlepšiu kvalitu spracovania .
Doska podporuje procesory IV. generácie Intel Core ™ i7/i5/i3/Pentium/Celeron , ktoré patria medzi najvýkonnejšie procesory na svete. Pätica pre umiestnenie nesie označenie LGA1150 . Vysoký výkon a bezproblémový chod zabezpečuje integrovaný GPU, integrovaný radič pamäte, PCI Express s podporou výstupu integrovanej grafiky, zbernica PCI Express x16 a dvojkanálové DDR3 pamäte (2 DIMM).

USB 3.0 BOOST až o 70% rýchlejší

Technológia USB 3.0 Boost podporuje protokol UASP (USB Attached SCSI Protocol). S technológiou USB 3.0 Boost dokážu USB zariadenia prenášať dáta až o 70% rýchlejšie a zvýšiť tým už tak pôsobivé rýchlosti rozhrania USB 3.0. Softvér od spoločnosti ASUS automaticky zrýchľuje prenos dát u kompatibilného príslušenstva s podporou rozhrania USB 3.0 bez toho, aby ste museli akokoľvek zasahovať.

AI Suite 3

ASUS AI Suite 3 ponúka nový  zážitok vďaka prehľadnejšiemu a atraktívnejšiemu rozhraniu s podporou väčších monitorov. Toto rozhranie spája všetky exkluzívne funkcie od spoločnosti ASUS do jediného ľahko použiteľného balíka, s ktorého pomocou budete mať prehľad o pretaktovaní, spotrebe energie, rýchlosti ventilátorov, napätí a mnohých ďalších informáciách. Táto všestranná aplikácia ponúka rôzne ľahko použiteľné funkcie, vďaka ktorým nebudete musieť neustále prepínať medzi jednotlivými obslužnými programami.

Funkcia ASUS Boot Setting

Vďaka optimalizácii hardvéru od spoločnosti ASUS pre systém Windows 8 poskytuje funkcie ASUS Boot Setting vyššiu flexibilitu pri prispôsobovaní procesu spúšťania vášho počítača. Môžete skrátiť dobu spúšťania systému až  2 sekundy . Ak ste používateľ systému Windows 8 a dokonca aj starších verzií systému nebudete musieť už dlho čakať na strašnú púšť. Jediným kliknutím vstúpite priamo do systému BIOS a môžete vybrať uprednostňovaný spôsob spustení systému: buď sa okamžite presuniete do OS, alebo zvolíte klasické spustenie.

USB 3.0

Dvojica konektorov USB pre dvojnásobné pohodlie. Jednoduchý prístup k USB 3.0 rozhrania na zadnom paneli. Využite výhody najnovšieho pripojenia, ktorého rýchlosť je až desaťkrát vyššia ako u predchádzajúceho rozhrania USB 2.0. Pripojenie typu plug & play je veľmi jednoduché a rýchle.

SATA 6 Gb/s

Dvojnásobná rýchlosť. Využite porty SATA 6 Gb/s , ktoré zaisťujú oproti technológii SATA 3 Gb/s lepšiu škálovateľnosť, rýchlejšie vyhľadávanie dát a dvojnásobnú šírku pásma.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel H81

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý COM, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA II, Serial ATA III, USB 2.0 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
PCI
Kód:  AC958g2
Produktové číslo:  90MB0GJ0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06