Obnoviť stránku

ASUS H81-GAMER GAMING MB

5,0 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS H81-GAMER GAMING MB

Moderná základná doska so socketom LGA 1150 pre procesory Intel 4. generácie od svetového lídra v oblasti motherboard, spoločnosti ASUS. Na jej výrobu boli použité iba prémiové súčiastky - od kondenzátorov s extrémne dlhou životnosťou až po najrôznejšie ochrany proti elektrostatickým výbojom, ktoré by inak mohli nenávratne poškodiť vaše komponenty.

Bohatá hardvérová výbava

Základná doska ASUS H81-GAMER podporuje procesory z rodiny Haswell do Socketu 1150. Pre operačnú pamäť DDR3 sú pripravené 4 sloty s podporou režimu Dual-channel. Pre zapojenie grafickej karty je dostupný slot PCI-Express 2.0 x16. O produkciu zvuku sa stará 8-kanálový zvukový čip SupremeFX. Z pohľadu konektivity je doska vybavená veľmi slušne, umožňuje pripojiť až 8 zariadení cez USB 2.0 a 4 cez USB 3.0.

Kvalitná softvérová podpora

Originálne spracovaný grafický UEFI BIOS, ktorý možno ovládať aj myšou, ponúka veľa možností nastavenia, či už ide o prioritu bootovania zariadení alebo testovanie pamäte RAM. Doska vyniká plne digitálnym napájaním DIGI + VRM a extrémne výkonnou sieťovou kartou Intel, ktorej rýchlosť a odozva je vhodná pre hráčov. Medzi dodávaným softvérom nájdete napríklad aplikáciu AI Suite 3, ktorá umožní jedným kliknutím spravovať napájanie dosky, ovládať chladenie, hladinu hluku a meniť takt procesora.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel H81

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty SupremeFX

Konektory

Externý DVI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, Serial ATA II, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
PCI
Kód:  AC958g5
Produktové číslo:  90MB0K20-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16