Obnoviť stránku

ASUS H61M-K

4,2 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS H61M-K

Základná doska ASUS H61M-K je plne pripravená na nový operačný systém Microsoft Windows 8 a procesory Intel Ivy Bridge. Doska sa vyznačuje PCI Express x16 slotom generácie 3.0 a podporou pamätí DDR3 až do frekvencie 1600 MHz. Nechýba ani používateľsky prívetivý UEFI BIOS.
Doska predstavuje perfektnú voľbu do lacných, avšak moderných a výkonných kancelárskych PC v cenovom intervale 10 - 15 000 Kč. Po osadení samostatnej grafickej karty dobre poslúži aj pre multimédiá a občasné hranie hier. Výkonnostnú stabilitu CPU vrátane jeho grafickej časti zaistí digitálny systém napájania DIGI+ VRM a požadovanú energetickú účinnosť jednotka EPU.
S funkčnej výbavy dosky oceníte Fan Xpert na inteligentnú reguláciu rýchlosti procesorového ventilátora, procesorového chladiča aj skriňových ventilátorov, ochranu proti prepätiu Anti-Surge a Network iControl na riadenie šírky pásma sieťovej prevádzky v reálnom čase.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1155
Čipset Intel H61

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, VGA (D-Sub)
Interný Front Panel Audio konektor, Serial ATA II, USB 2.0 header
USB 2.0
Serial ATA II
Kód:  AC951a9i
Produktové číslo:  90MB0FP0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06