Obnoviť stránku

ASUS H170l-PLUS DDR3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS H170l-PLUS DDR3

Špičková základná doska formátu mini ITX sa socketom LGA 1151 a čipsetom Intel H170 je určená novej generácii výkonných procesorov Skylake. Pre milovníkov sieťových hier výrobca vybavil dosku integrovaným rozhraním Wi-Fi 802.11ac a M.2, ktoré zaručujú extrémne rýchlu priepustnosť vašim dátam.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora najnovších procesorov Intel 6. generácie
  • Moderné porty M.2 a Sata Express port
  • Fan Xpert 2 pre dokonalú kontrolu chladenie
  • Bezdrôtové technológie Wi-Fi a Bluetooth
  • Široké možnosti pripojenia monitora

Vysoká odolnosť, stabilita a dlhá životnosť

Technológia 5X Protection sa prostredníctvom kvalitných komponentov stará o čo najväčšiu bezpečia tejto základnej dosky. Obvody základnej dosky ASUS sú opatrené integrovanými napäťovými regulátory, ktoré zaručujú ochranu pred poškodením, ku ktorému by mohlo dôjsť vinou vysokého napätia. K dlhšej životnosti komponentov prispievajú tiež ochranné prvky ESD Guards. Až 3 × vyššia životnosť oproti bežným doskám sa môžu pochváliť zadné vstupy / výstupy. Tie sú totiž vyrobené z nerezovej ocele s tenkou vrstvou oxidu chrómu. Stabilitu systému zvyšuje systém digitálneho napájanie DIGI + VRM, pretože poskytuje doske správnu úroveň napätia podľa toho, čo práve na počítači robíte.

Vysoký výkon vo vašich službách

Väčšej flexibility a kompatibility dosky dosiahnete vďaka podpore pamäťových kariet typu DDR3 a DDR3L. Pre tých sú tu prítomné dva sloty, kam je možné pripojiť karty o maximálnej kapacite 32 GB. Pre kopírovanie dát z externých zariadení je tu k vašim službám celkom 12 USB portov, z toho šiestich USB 3.0 umiestnenými na zadnom paneli.

Pre vaše pevné disky sú tu prítomné štyri konektory SATA 6 Gb / s. Ak však očakávate čo najrýchlejší beh vášho operačného systému a nainštalovaných aplikácií, iste vás poteší prítomnosť M.2 rozhranie, s ktorým dosahuje rýchlosť prenosu až neuveriteľných 32 GB / s. Všetka vaša práca s profesionálnymi aplikáciami sa mnohonásobne zvýši a v už tak nebudete musieť tráviť svoj drahocenný čas čakaním na spracovanie akejkoľvek požiadavky.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel H170

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, M.2 Socket, S/PDIF header, SATA Express port, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC989l
Produktové číslo:  90MB0N10-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13