Obnoviť stránku

ASUS H110l-PLUS DDR3

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS H110l-PLUS DDR3

Skvelá základná doska značky ASUS sa socketom LGA 1151 a čipsetom Intel H110 je určená pre novú výkonnú generáciu procesorov Skylake, ktorá je vyrábaná pomocou preverené 14nm technológie. Tento model tak prekvapí najvyššou možnou kvalitou a tiež spoľahlivou ochranou svojich komponentov.

Vysoká odolnosť

O čo najväčší bezpečia tejto základnej dosky sa prostredníctvom kvalitných komponentov stará Technológia 5X Protection. Systém digitálneho napájanie DIGI + VRM jej zas poskytuje tú správnu úroveň napätia. Elimináciu skratov, ktorých pričinením by mohlo dôjsť k poškodeniu dosky, majú na starosti poistky zabraňujúce prepätia. K tomu všetkému sú zadné I / O panely chránené proti korózii. Samostatný čip EPU (Energy Processing Unit) inteligentne reguluje napájanie rozpoznaním aktuálnej záťaže počítača, čím môže dôjsť k až 80% úspore energie. Funkcia Fan Xpert predstavuje pokročilý nástroj pre riadenie ventilátorov, ktorý zaisťuje ich tichý a účinný prevádzku.

Nebojte sa výkonu

Táto základná doska disponuje zapojením grafickej karty cez slot PCI Express 3.0, ktorá bola vytvorená ako moderná náhrada za predošlé štandardy PCI, PCI-X a AGP. Doprajte si tak aj vy vymoženosti dneška, kde vďaka tejto zbernici došlo k zvýšeniu frekvencie a tým prenosovej rýchlosti. U tohto typu základné dosky s označením H110l-PLUS sú k dispozícii 2 sloty pre operačnú pamäť DDR3 na frekvencii 1600 MHz a kapacitou až 32 GB. Pripojenie možno vykonať celkom 10 USB sloty, z toho 6x sa stretneme s USB 2.0 a 4x s USB 3.0. K tým ASUS pridal funkciu USB 3.0 Boost, vďaka ktorej sa môžete tešiť na až o 70% vyššiu rýchlosť prenosu dát. Stačí len pripojiť a užívať si rýchlosti prenosu.

Kvalitné audio

O kvalitné audio zážitok budete mať zaručene postarané s osemkanálovým čipom Realtek ALC 887, ktorý vyženie zvuk až na tú najvyššiu kvalitu a vy sa môžete nechať unášať kvalitnými zvukovými doprovody vašich obľúbených hudobných a filmových autorov.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel H110

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC980a
Produktové číslo:  90MB0N20-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18