Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ASUS CS-B

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS CS-B

Špecifická základná doska zakladajúci si na výnimočné stabilite, extrémnej odolnosti a nadštandardne dlhej životnosti . Je vykonaná v unikátnom béžovom designe, ktorý bol vždy špecifický pre skvelé dosky SABERTOOTH od toho istého výrobcu, ktorých komponenty vyhovovali armádnym štandardom. Na tejto doske boli taktiež použité komponenty vyhovujúci vysokej testované záťaži prevádzky celých 24hodín 7 dní v týždni Burn testov. Táto základná doska je preto ideálny do firemných systémov vyžadujúcich vysokú spoľahlivosť a nepretržitý chod. Softvér Fan Xpert 2 sa pritom postará o automatické vyladenie otáčok ventilátorov, tak aby bolo zabezpečené potrebné chladenie pri čo najnižšej miere hluku.
Kritické obvody na doske sú ďalej chránené proti elektrostatickým výbojom, ktoré by mohli nenávratne poškodiť vaše komponenty. Tretia generácia skvelého AI Suite 3 ponúka úplne nové užívateľské zážitky prostredníctvom atraktívneho rozhranie s podporou väčších monitorov. Zlučuje všetky exkluzívne funkcie ASUS do jediného balíka, čo vám umožní dohliadať na pretaktovanie, spotrebu energie, rýchlosť ventilátorov, napätia a ďalšie. Všetky cievky, kapacitory a tranzistory sú starostlivo vyberané len z tých najkvalitnejších kusov na zaistenie extrémne dlhej životnosti.
Základnú dosku osadíte procesory z rodiny Intel Haswell , Ktoré sa v súčasnosti radí k tomu nejpokrokovějšímu v oblasti CPU. Osadením takého to procesora získate plný potenciál pre sloty PCI Express 3.0 a PCI Express 2.0, ktoré nabáda k použitiu výkonnej grafickej karty. Natívna podpora operačných pamätí o frekvencii 1600 MHz a päť SATA III portov spolu s USB 3.0 patrí k vydarenej čipovej sade Intel Q87 . Nechýba ani DisplayPort podporujúce 4K Ultra HD ready rozlíšenie, ktoré je 4 x väčšia ako klasické Full HD rozlíšenie a dva LAN porty prídu pri vysokom sieťovom prevádzky vo firme tiež vhod.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel Q87

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Radič RAID
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, mSATA, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC953k2a
Produktové číslo:  90MB0G20-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17