Obnoviť stránku

ASUS CrossLink Plus

3,8 15 hodnotení

ASUS CrossLink Plus

2GB prepojovací systém Asus CrossLink Plus je dokonalým nástrojom pre vysokorýchlostné dátové prenosy medzi počítačmi s operačným systémom Windows alebo Mac. Ak ho použijete na prepojenie dvoch počítačov so systémom Windows, budete môcť využiť mnoho ďalších funkcií, ako je napríklad zdieľanie internetového pripojenia alebo optických jednotiek. V dongle je integrované aj 2GB flash úložisko, ktoré dovoľuje užívateľom ukladať a zdieľať súbory. Bez toho aby ste museli pred použitím inštalovať akékoľvek ovládače, Asus CrossLink Plus vám ponúkne úplné pohodlie, nech ste kdekoľvek - jednoducho zapojíte a môžete sa ihneď pripojiť.
Funkcia Folder Link umožňuje používateľom synchronizovať dáta medzi 2 počítačmi. A to hneď 3 spôsobmi:
1. Synchronizovať dáta v oboch zložkách.
2. Kopírovať všetky súbory z miestnej zložky do vzdialenej zložky.
3. Kopírovať všetky súbory zo vzdialenej zložky do miestnej zložky.
Systém Asus CrossLink zvyšuje produktivitu používateľov, pretože umožňuje synchronizovať priečinky aplikácie Microsoft Outlook medzi dvoma počítačmi. Môžete tak automaticky synchronizovať Kontakty, Doručenú poštu, Kalendár, Úlohy, Poznámky a Odoslanú poštu a pohodlne vytvárať zálohy dôležitých e-mailov či dokumentov.
Asus CrossLink umožňuje užívateľom pripojiť sa k optickej jednotke iného počítača a inštalovať programy alebo čítať obsah z optických diskov. Dokonca aj v prípade, že ich počítač nie je vybavený optickou jednotkou. Tento kábel tiež umožňuje zdieľať bežné internetové pripojenie. Dokáže tak zabezpečiť okamžitý prístup on-line, bez toho aby ste sa museli spoliehať na dostupnosť bezdrôtového pripojenia.
Parametre a špecifikácie:
Flash pamäť:
2 GB
Rýchlosť dátové prenosu:
Až 20 MB/s
Pripojenie:
Konektor: USB
Dĺžka kábla: 1,2 m
Systémové požiadavky:
Windows: 7/Vista/XP
CPU: 1 GHz
RAM: minimálne 512 MB
Miesto na disku: minimálne 100 MB
Port: USB 1.1 alebo 2.0
Funkcie Crosslink + funguje na PC, na počítači MAC je možné využívať iba na prenos dát
Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 52,5 x 20 x 12 mm
Hmotnosť: 40 g
Štandardné balenie:
Kábel CrossLink a USB
Sprievodca rýchlou inštaláciou
Kód:  AC963c2
Produktové číslo:  90-XB1100CA00010-
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08