Obnoviť stránku

ASUS B150-A / M.2

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS B150-A / M.2

Táto základná doska ponúka ideálny pomer medzi cenou a kvalitou a slúži ako dobrý základ pre multimediálnu PC zostavu aj herný počítač strednej triedy. Doska v prevedení mATX je osadená socketom LGA1151 a podporuje tak najnovšiu 6. generáciu procesorov Intel z rodiny Skylake . Pýši sa podporou najrýchlejších DDR4 SDRAM pamäťových modulov, novšími USB 3.0 konektory vrátane obojstranného USB-C, rýchlym M.2 rozhraním i gigabitovým ethernetom.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora najnovších Intel procesorov 6. generácie
  • Pamäťové sloty pre najrýchlejšie DDR4 SDRAM operačné pamäte
  • Rýchle USB 3.0 porty vrátane obojstranného konektora USB-C
  • Ultrarýchle M.2 rozhranie pre pripojenie najrýchlejších SSD diskov
  • Integrované grafické jadro podporuje zobrazenie až na 3 monitoroch
  • Grafický UEFI BIOS s podporou myši a ďalšie ochranné funkcie od Asusu

Veľa technologických vychytávok za nízku cenu

Asus B150-A / M.2 vo svojej výbave ponúka moderné M.2 rozhranie s prenosovou rýchlosťou až 32 Gb/s, ktoré slúži na pripojenie najrýchlejších SSD diskov.

K rozhraniu PCIe 3.0 × 16 ľahko pripojíte plnohodnotnú grafickú kartu pre maximálny herný zážitok. Aj bez nej sa ale môžete plne spoľahnúť na integrovanú grafickú kartu, ktorá podporuje obraz až na 3 monitoroch súčasne cez grafické výstupy VGA, DVI a HDMI.

Iste vás poteší prítomnosť obojstranného konektora USB typu C na rozhranie USB 3.0 a štvorica klasických USB 3.0 portov pre rýchle dátové prenosy z flashdiskov či externých diskov.

UEFI BIOS a ochrana systému

Výhodou je aj moderné grafické rozhranie UEFI Asus BIOSu s podporou myši, takže akékoľvek nastavenie bootovacích priorít, pretaktovanie jednotlivých komponentov alebo zobrazenie informácií o ich stave (napätie, výkon ventilátora, prevádzkové teploty a podobne) budú otázkou niekoľkých málo kliknutí.

Vďaka podpore Asus DIGI + VRM je do procesora dodávané iba potrebné a reálne využiteľné množstvo energie, čím dochádza k jej úspore.

Ochranný prvok Asus ESD Guards chráni dosku pred elektrostatickými výbojmi, ktoré by ju mohli vážne poškodiť či dokonca zničiť.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel B150

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC958i1m
Produktové číslo:  90MB0RR0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06