Obnoviť stránku

ASUS AiO ET2702

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS AiO ET2702

Dokonalá súhra elegancie, praktickosti a výkonu sa miešajú v ďalšom dizajnovo veľmi podarenom All In One počítači ASUS pre univerzálne domáce použitie. Úsporný návrh umožnil použitie výkonných komponentov a ich ošatenie moderným, precízne spracovaným telom s hrúbkou len 7 cm. Alfou a omegou celej zostavy je dotykový Full HD displej s uhlopriečkou 27 " , Ktorý môžete ovládať až desiatimi prstami naraz. Vďaka technológii IPS si vychutnáte jasné a živé farby z takmer každého uhla či už budete hrať hry, sledovať filmy alebo len surfovať po internete. Skvelú podívanou dopĺňa špičková audio technológia ASUS SonicMaster pre ešte lepšie počúvanie zabudovaných stereo reproduktorov.
Efektívny a nekompromisný výkon prináša počítačom ASUS rady ET moderné procesory 4. generácie s označením Haswell . Pod kapotou beží štvorjadrový čip Intel Core i5 4430 so základnou frekvenciou 3 GHz, ktorá však v prípade potreby dokáže zvýšiť až na 3,2 GHz v režime automatického pretaktovania . Procesor dopĺňa operačná pamäť o kapacite 4 GB DDR3 . S graficky náročnými aplikáciami a modernými hrami sa vysporiada samostatná grafika AMD Radeon HD 8890 so samostatnou video pamäťou 2 GB.
Pre ukladanie dát slúži pevný disk s kapacitou 1 TB . Spoločnosť ASUS navyše dáva k dispozícii celkom 32 GB voľného miesta na webovom úložisku ASUS WebStorage, kam môžete svoje dôležité súbory ľahko zálohovať a mať je okamžite po ruke na akomkoľvek počítači s pripojením k internetu. Ďalšie možnosti zálohovania alebo prenosu dát umožňuje čítačka pamäťových kariet , Rovnako ako rozhranie typu USB 2.0 alebo viac ako 10x rýchlejšieho USB 3.0 .
Pripojenie k internetu je záležitosť na pár sekúnd vďaka WiFi adaptéra s podporou najnovšieho štandardu 802.11 ac. Bezdrôtové technológie dopĺňa Bluetooth , Pomocou ktorého spárovaní nielen svoje mobilné zariadenia a tablety, ale napr aj bezdrôtové slúchadlá a myši. Zabudovaná webkamera pre video hovory s rozlíšením 2 MPx vás udržia v spojení s priateľmi a rodinou. Nechýba ani integrovaný mikrofón, ale je možné využiť aj samostatných audio konektorov pre pripojenie vlastného mikrofónu a reproduktorov. Zrkadlenie obrazu, rozšírenie plochy na ďalší monitor alebo prenos obsahu na televíziu zaistí HDMI rozhranie.
Rozhranie medzi užívateľom a počítačom tu tvorí operačný systém Microsoft Windows 8 s graficky prívetivým a veľmi intuitívnym prostredím Metro . Toto prostredie prakticky nahrádza klasickú ponuku Štart z predchádzajúcich verzií Windows, ktoré sa vyznačuje dlaždicové usporiadanými prvkami. V balení však nájdete i set klávesnice a myši pre klasické ovládanie. S Windows 8 vstúpite do nových, ešte neobjavených kútov multimediálneho sveta. Zabudovaný TV tuner okamžite premení počítač na televízny prijímač alebo môžete pre sledovanie filmov využiť aj DVD jednotku.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 2560 × 1440 px

Procesor

Rad procesora Intel Core i5
Frekvencia procesora 3 GHz (3 000 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,2 GHz (3 200 MHz)
Max TDP 84 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty AMD Radeon
Model grafickej karty HD 8890A

Grafická karta

Základná doska

Socket Intel 1150

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika, TV Tuner, Webová kamera, Wi-Fi
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Zdroj

Zdroj 180 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 4 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 32 GB

Výstupy

USB 2.0 2 ×
Grafické HDMI
Ďalšie LAN

Skrinka

Šírka 660 mm
Výška 508 mm
Hĺbka 233 mm
Hmotnosť 13,5 kg

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica
Kód:  TA086k3g
Produktové číslo:  ET2702IGKH-B027K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18