Obnoviť stránku

ASUS 970 PRO GAMING / AURA

4,8 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS 970 PRO GAMING / AURA

Prémiová základná doska značky Asus so socketom AM3+ sa radí medzi špičku základní pre moderné procesory AMD. Tento model prekvapí najvyššou možnou kvalitou a skvelou výbavou, vrátane spoľahlivej ochrany svojich komponentov. So svojimi možnosťami tak predstavuje ideálnu voľbu na vytváranie výkonnej hernej zostavy, určenej ako na hranie hier, tak k práci s náročným multimediálnym obsahom.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderná základná doska pre platformu AMD
  • Vhodná pre výkonné herné zostavy aj prácu s náročným multimediálnym obsahom
  • Dokonalý nástroj Fan Xpert na riadenie ventilátorov
  • Vo výbave nechýba nové rozhranie USB 3.1 aj M.2
  • RAMCache na rýchlejšie spúšťanie hier
  • Efektné LED osvetlenie

Zaručená ochrana a úsporná prevádzku

Systém digitálneho napájania DIGI+ VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia. Elimináciu skratov, ktorých pričinením by mohlo dôjsť k poškodeniu dosky, majú na starosti prednastaviteľné poistky zabraňujúce prepätiu. K tomu všetkému sú zadné I/O panely chránené proti korózii. Funkcia Fan Xpert predstavuje dokonalý nástroj na riadenie ventilátorov, ktorý zabezpečuje ich tichšiu a oveľa účinnejšiu prevádzku.

Osobitý štýl

Zvýraznite svoju osobnosť a štýl pomocou nádherných farieb. Asus 970 Pre Gaming/Aura je totiž vybavený zbrusu novou technológiou LED osvetlenia využívajúcu široké spektrum farebných kombinácií doplnených o zábavné efekty. Nechajte dosku len krásne svietiť, pulzovať do rytmu hudby alebo nechajte indikovať farbou teplotu procesora.

Prvotriedny výkon a rýchly prenos dát

Na zapojenie grafických kariet poslúžia sloty PCI Express 2.0. Pri využití kariet v režime CrossFireX teda dostanete možnosť si vychutnať grafické rozlíšenie svojich najmodernejších hier naplno. Pre maximálnu kompatibilitu sú využité pamäťové sloty typu DDR3, ktoré obsiahnu až 32 GB pamäte s maximálnou frekvenciou 2133 MHz.


Základná doska je osadená mnohými USB slotmi, ale veľkým ťahákom je prítomnosť dvojice najnovších konektorov USB 3.1 typu A s extrémnou rýchlosťou prenosu dát až 10 Gb/s. Stačí len pripojiť a užívať si rýchlosť prenosu. O ozvučenie sa hravo postará 8-kanálový čip SupremeFX, určený pre tie najlepšie zážitky zo zvuku. Vďaka čistým a hlasným zvukovým efektom si pri hraní hier užijete burácanie bojového poľa, ako keby ste sa nachádzali uprostred herného diania.

Rozhranie M.2 na palube

Pre pevné disky sa na základnej doske nachádzajú 6 × konektory SATA 6 Gb/s. K pripojeniu diskov väčších ako 2 TB disponuje doska softvérovou funkciou Disk Unlocker. Využite tak neobmedzených možností úložného priestoru pre vaše dáta. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky s vašim systémom poskytuje rozhranie M.2 s neuveriteľnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb/s.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM3+
Čipset AMD 970

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink
Typ zvukovej karty SupremeFX

Konektory

Externý Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC334m
Produktové číslo:  90MB0PU0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17