Obnoviť stránku

Sporáky, rúry a varné dosky

AutoRoast

Funkcia AutoRoast automaticky nastaví ideálnu teplotu mäsa, či už ide o kuracie, bravčové, hovädzie alebo rybu.

Pravý horúci vzduch

Flexi zóna

Flexi zóna umožňuje prepojenie dvoch varných zón do jednej veľkej plochy, čo oceníte hlavne pri varení vo veľkých hrncoch či pekáčoch.

3D horúci vzduch

Funkcia, ktoré aktivuje všetky vykurovacie telesá a ventilátor. Teplo je rovnomerne rozvedené do všetkých kútov rúry a umožňuje perfektné prepečenie zo všetkých strán.

Kruhové výhrevné teleso

Kruhové vykurovacie telesá sa používajú pre teplovzdušné rúry a zaisťujú rovnomerné prúdenie vzduchu.

Detský zámok

Detský zámok, čiže elektronické blokovanie tlačidiel, je bezpečnostná ochrana, ktorá po aktivácii zablokuje možnosť ovládania dosky. Nehrozí nechcené spustenie varných zón, preprogramovanie vami vybraného programu a ďalších nastavení malými deťmi.

Časovač

Časovač, alebo tiež Timer, je funkcia, ktorá umožňuje nastavenie doby, po ktorej uplynutí sa vybraná varná zóna automaticky vypne.

Teleskopické odsávače pár

Teleskopický odsávač pár je vďaka možnosti zasunutia ideálny do menších kuchýň. Štandardne sa vyrába v šírke 60 cm a 90 cm. Výsuvný odsávač pár má nižší výkon. Prečítajte si o teleskopickom odsávači pár viac.

Spätná klapka odsávača pár

Spätná klapka sa používa pri režime odťahu. Vkladá sa na výstupné hrdlo odsávača pár a pri odvode výparov priamo do komína zabraňuje prenikaniu studeného vzduchu zvonku do miestnosti.

Booster

Funkcia Power Booster umožňuje rýchly ohrev vybranej varnej zóny. Vďaka tejto funkcii dosiahnete o 30 % vyšší výkon, než je výkon platničiek pri bežnej prevádzke.

Hi-Light varné zóny

Hi-Light varné zóny dosiahnu maximálny tepelný výkon za výrazne kratší čas. Prečítajte si, ako táto funkcia funguje.

Viacvrstvové sklo dvierok rúr

Viacvrstvové sklo dvierok slúži ako bezpečnostný prvok, ktorý zabraňuje popáleniu. Vďaka využitiu dvoj alebo trojvrstvového skla sa dvere rúry ohrejú maximálne na 70 °C, respektíve 55 °C.

Ukazovateľ zvyškového tepla

Sklokeramické dosky sú vybavené ukazovateľom zvyškového tepla, vďaka ktorému zistíte, či je doska ešte horúca. Možno ho využiť na ohrievanie už uvareného jedla.

Čistenie rúr pyrolýzou a katalýzou

Samočistiace rúry môžu byť pyrolitické alebo katalytické. Pyrolýza odstraňuje mastnotu a nečistoty spálením pri vysokých teplotách. Katalýza mastnotu absorbuje špeciálnym poréznym povrchom.

Ventilátor rúry – na čo slúži?

Ventilátory sú neoddeliteľnou súčasťou teplovzdušných rúr. Ich hlavnou funkciou je rozvádzať horúci vzduch rovnomerne po celom vnútornom priestore rúry. Prečítajte si viac o tom, ako ventilátor v rúre funguje.

Studené dvere rúry

Studené dvere sú bezpečnostným prvkom moderných rúr, ktorý zabraňuje popáleniu. Existuje niekoľko druhov studených dverí. Aké to sú?

Energetická trieda rúr

Energetická trieda označuje zaradenie do skupiny podľa energetickej náročnosti prevádzky spotrebiča. Na jednoduchší výber slúži energetický štítok, ktorým je povinne označená každá rúra.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11