Obnoviť stránku

Novinky

Rad Duoflex ponúka akumulátorové vysávače Miele s výnimočným výkonom i prekvapivou výdržou

Spoznajte prednosti a výhody nového radu tyčových aku vysávačov Miele Duoflex, ktoré vynikajú vysokou sacou silou, výnimočnou výdržou akumulátora aj automatickým rozpoznávaním podlahovej krytiny. Všetky modely navyše disponujú novým systémom SpeedLock na rýchlejšie a jednoduchšie vysávanie.

Samsung predstavuje inovatívne vstavané spotrebiče s unikátnymi technológiami

Samsung prináša na trh novinky z oblasti vstavaných spotrebičov, ktoré sľubujú inovatívne funkcie spolupracujúce s inteligentnou domácnosťou. Medzi novými spotrebičmi nechýbajú vstavané rúry, mikrovlnky, umývačky aj varné dosky prepojené s digestorom, ktoré disponujú ako nadštandardnými funkciami, tak moderným nadčasovým dizajnom.

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j5+ PH Amethyst (RECENZIA)

S možnosťou otestovať robotický vysávač iRobot Roomba Combo j5+ PH Amethyst som bez váhania súhlasila, pretože ide o pokrokový model, ktorý je plný inovatívnych technológií a praktických funkcií, ponúka špičkový výkon pri vysávaní aj vytieraní a umožňuje personalizované upratovanie. Po 14-dňovej zaťažkávacej skúške v domácnosti s dvoma deťmi som mu udelila nasledujúce hodnotenie.

Kuchynský robot Sencor Paul 3 pre tradičné dobroty aj kulinárske špeciality

Sencor predstavuje multifunkčný kuchynský robot Paul 3 STM 8970, ktorý vám umožní pripraviť všetko, čo si len dokážete predstaviť. Vďaka svojej širokej výbave zvládne tento zdatný pomocník nielen miešanie, šľahanie a miesenie cesta, ale vám poslúži aj ako kovový mlynček na mäso, výkonný kuchynský mixér aj praktické strúhadlo na zeleninu.

Inovatívne TCL chladničky a práčky ohromia skvelým výkonom a množstvom praktických funkcií

TCL chladničky a práčky sú moderné spotrebiče, ktoré disponujú celým radom praktických funkcií. Inovatívne technológie zaisťujú úplne bezproblémový chod spotrebiča. TCL spotrebiče sú optimálnou voľbou pre tých z vás, kto hľadáte skvelý výkon za rozumnú cenu.

Perte šetrne! Energeticky úsporné Eco práčky a práčky so sušičkou sú správnou voľbou

Je pre vás úspora energie prioritou pri výbere domácich spotrebičov? Potom vám predstavujeme eco práčky aj práčky so sušičkou, ktoré spotrebúvajú o 10, 15, alebo dokonca až o 20 % menej energie ako modely s najvyššou energetickou triedou A.

Grilovacie párty vo veľkom štýle alebo kontaktný gril a teplovzdušná fritéza Tefal v akcii

Predstavujeme kontaktný gril Tefal OptiGrill a teplovzdušnú fritézu Tefal Easy Fry & Grill, s ktorými pripravíte mnoho lahodných pokrmov aj pre väčšiu skupinu priateľov. Obidva spotrebiče disponujú automatickými programami a poskytujú dostatok priestoru na prípravu kompletného menu.

Braun Skin i-expert smart IPL: prvý inteligentný IPL na svete s bezkonkurenčnými výsledkami

Ako dosiahnuť krásne hladkú pokožku bez podráždenia a natrvalo odstrániť nežiaduce chĺpky aj na citlivých miestach? Riešenie prináša nový IPL epilátor Braun Smart IPL Skin I·Expert PL7253, ktorý pracuje na profesionálnej úrovni a poskytuje výsledky porovnateľné s profesionálnym ošetrením.

Pánske holenie Braun pre dokonale hladkú tvár aj mužný styling celého tela

Holiace strojčeky a zastrihávače Braun poskytnú vašej tvári aj vášmu telu dokonalý servis, pretože ponúkajú mnoho stylingových možností. Či už ste vo svete holení nováčikom, alebo si potrpíte na výnimočnú úpravu fúzov a chĺpkov, s holiacimi strojčekmi a zastrihávačmi Braun bude váš výsledok vždy dokonalý. Aké jednotlivé série holiacich strojčekov a zastrihávačov Braun nájdete na našom trhu a pre koho sú primárne určené?

Sušička bielizne Whirlpool zaistí dokonalú starostlivosť o vašu bielizeň a zároveň zlepší kvalitu vášho domáceho prostredia

Moderné sušičky Whirlpool disponujú celým radom výnimočných funkcií, ktoré zaisťujú dokonalú starostlivosť aj o bielizeň zo senzitívnych tkanín. Sušením bielizne v sušičke šetríte čas, miesto a zlepšujete zdravie v domácom prostredí. Prečítajte si, prečo sa vám oplatí investícia práve do sušičiek značky Whirlpool.

Nová éra prania a sušenia s LG WashTower™

Hľadáte efektívne a priestorovo úsporné riešenie na pranie a sušenie bielizne? Potom zamerajte svoju pozornosť na parnú práčku so sušičkou LG WT1210BBF WashTower™, ktorá vyniká radom inovatívnych technológií, inteligentných funkcií aj programov, a je tak skvelou voľbou pre každú domácnosť.

Inovatívna žehlička na vlasy Dyson Airstrait™ na úpravu mokrých aj suchých vlasov

Dyson Airstrait™ prináša revolučný prístup na úpravu vlasov, ktorý spočíva v inovatívnom vyrovnávaní vzduchom, a to nielen suchou, ale aj mokrou cestou. S touto žehličkou na vlasy dosiahnete perfektne rovné vlasy bez nutnosti ich vystavovať extrémnemu teplu. Inovatívna žehlička na vlasy Dyson Airstrait™ je vybavená aj celým radom pokrokových funkcií pre jednoduchú a bezpečnú manipuláciu.

Nové vstavané rúry a varné dosky ETA oslnia osobitým dizajnom aj inteligentnými funkciami

Nová generácia multifunkčných vstavaných rúr a varných dosiek značky ETA ponúka moderný spôsob varenia aj zdravú prípravu pokrmov. Vynikajú pokročilými programami aj nadčasovými funkciami, takže sú ideálnym riešením nielen pre začínajúcich kulinárov, ale aj pre pokročilých gurmánov.

Kontaktné grily Braun MultiGrill na dokonalú prípravu mäsa i ďalších pokrmov

Nový rad multifunkčných kontaktných grilov Braun prináša všestranné možnosti využitia vďaka trom flexibilným polohám na grilovanie, dvom nezávislým termostatom aj vymeniteľným platničkám. Ľahko s nimi pripravíte šťavnaté grilované steaky, na chrumkavo prepečenú zeleninu aj lahodné lievance alebo vafle pre malých maškrtníkov.

Mobilná aplikácia My Tefal pre Android a iOS nadchne všetkých gurmánov a milovníkov varenia

Inovatívna aplikácia My Tefal predstavuje praktický nástroj, ktorý vám výrazne uľahčí proces plánovania a prípravy pokrmov. Nadchne milovníkov dobrého jedla, kuchárskych začiatočníkov i zaneprázdnené gazdinky. Stiahnutie aj používanie aplikácie My Tefal je zadarmo. Prečítajte si, čo všetko dokáže.

Pri príprave sviatočného menu oceníte rúry a umývačky Whirlpool

Najkrajšie sviatky v roku si žiadajú dôkladnú prípravu a premyslené menu, s ktorým prekvapíte svojich blízkych. Pokiaľ vám však spoločnosť v kuchyni bude robiť multifunkčná vstavaná rúra Whirlpool z radu New Actual alebo umývačka Whirlpool MaxiSpace, môžete si byť istí, že všetko dopadne na výbornú.

Bojlery LYDOS HYBRID zaistia úsporný ohrev teplej vody

Bojlery s tepelným čerpadlom Lydos Hybrid predstavujú vítaný spôsob, ako výrazne ušetriť pri ohreve teplej vody. K ich ďalším benefitom patrí jednoduchá inštalácia, moderný dizajn a pokročilý spôsob ovládania.

Spoznajte výhody vákuovania s kompletnou súpravou na skladovanie potravín STATUS HV100

Uľahčite si cestu za zdravým životným štýlom, minimalizujte potravinový odpad a ušetrite peniaze vďaka vákuovaniu potravín. Predstavujeme kompletnú súpravu na krátkodobé aj dlhodobé skladovanie potravín STATUS HV100. Výhodný set obsahuje vákuovačku, vákuové dózy na potraviny, univerzálne vákuové veko, vákuové vrecká a fólie a ďalšie príslušenstvo.

Sušička ovocia ETA Vital Air II je víťazom nemeckého testu

Multifunkčná sušička ETA Vital Air 2 nadchne všetkých milovníkov sušených dobrôt. Profesionálna sušička ponúka naozaj štedrý sušiaci priestor, veľmi ľahko sa ovláda a využijete ju nielen na sušenie, ale aj na výrobu jogurtov, kysnutie cesta alebo zapekanie pečiva. Prečítajte si, v čom vyniká v porovnaní s konkurenciou.

Nová umývačka Whirlpool MaxiSpace prekvapí priestorom aj efektivitou

Nové umývačky Whirlpool MaxiSpace ponúkajú viac miesta vnútri úložných košov bez toho, aby sa zväčšil vonkajší rozmer spotrebiča. Rad MaxiSpace disponuje hlbšou treťou zásuvkou s integrovanými vodnými tryskami. Prečítajte si, čím vyniká nová generácia umývačiek Whirlpool MaxiSpace nad konkurenciou.
20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12