Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Domáce a osobné spotrebiče

Kuchynský robot Sencor Paul 3 pre tradičné dobroty aj kulinárske špeciality

Sencor predstavuje multifunkčný kuchynský robot Paul 3 STM 8970, ktorý vám umožní pripraviť všetko, čo si len dokážete predstaviť. Vďaka svojej širokej výbave zvládne tento zdatný pomocník nielen miešanie, šľahanie a miesenie cesta, ale vám poslúži aj ako kovový mlynček na mäso, výkonný kuchynský mixér aj praktické strúhadlo na zeleninu.

Získajte cashback až 200 EUR za nákup spotrebičov Haier

Potřebujete vybavit vaši domácnost novými spotřebiči? Pak by vaší pozornosti neměla uniknout výhodná akce, kterou si pro své zákazníky přichystala značka Haier. Ta nyní vrací část peněz z nákupu vybraných spotřebičů zpět.

iRobot Roomba: Napíšte recenziu a získajte 40 € na ďalší nákup

Nechajte upratovanie podláh na robotický vysávač iRobot Roomba a využite voľný čas príjemnejšie. Vybrané modely si navyše teraz môžete zaobstarať v špeciálnej akcii, vďaka ktorej budete mať z nového domáceho pomocníka ešte väčšiu radosť.

Inovatívne TCL chladničky a práčky ohromia skvelým výkonom a množstvom praktických funkcií

TCL chladničky a práčky sú moderné spotrebiče, ktoré disponujú celým radom praktických funkcií. Inovatívne technológie zaisťujú úplne bezproblémový chod spotrebiča. TCL spotrebiče sú optimálnou voľbou pre tých z vás, kto hľadáte skvelý výkon za rozumnú cenu.

Multifunkčné zastrihávače Philips teraz zaobstaráte s výhodným cashbackom

Dopřejte si dokonalou úpravu od hlavy až k patě! Multifunkční zastřihovač značky Philips se stane vaším nenahraditelným pomocníkem. Pomůže vám zkrotit nejen vousy, ale i vlasy a chlupy po celém těle. Za nákup vybraných modelů můžete nyní získat až 500 Kč zpět.

Perte šetrne! Energeticky úsporné Eco práčky a práčky so sušičkou sú správnou voľbou

Je pre vás úspora energie prioritou pri výbere domácich spotrebičov? Potom vám predstavujeme eco práčky aj práčky so sušičkou, ktoré spotrebúvajú o 10, 15, alebo dokonca až o 20 % menej energie ako modely s najvyššou energetickou triedou A.

Grilovacie párty vo veľkom štýle alebo kontaktný gril a teplovzdušná fritéza Tefal v akcii

Predstavujeme kontaktný gril Tefal OptiGrill a teplovzdušnú fritézu Tefal Easy Fry & Grill, s ktorými pripravíte mnoho lahodných pokrmov aj pre väčšiu skupinu priateľov. Obidva spotrebiče disponujú automatickými programami a poskytujú dostatok priestoru na prípravu kompletného menu.

Braun Skin i-expert smart IPL: prvý inteligentný IPL na svete s bezkonkurenčnými výsledkami

Ako dosiahnuť krásne hladkú pokožku bez podráždenia a natrvalo odstrániť nežiaduce chĺpky aj na citlivých miestach? Riešenie prináša nový IPL epilátor Braun Smart IPL Skin I·Expert PL7253, ktorý pracuje na profesionálnej úrovni a poskytuje výsledky porovnateľné s profesionálnym ošetrením.

Kuchynskí pomocníci Kenwood a Nutribullet: napíšte recenziu a získajte poukaz

Uľahčite si každodenné varenie a prizvite si na pomoc praktických kuchynských pomocníkov značiek Kenwood a Nutribullet. Kuchynské roboty, teplovzdušné fritézy a mixéry týchto obľúbených značiek zastanú pri príprave jedál veľa práce a ušetria vám čas aj energiu. A pokiaľ na svojho nového pomocníka napíšete recenziu, získate ako poďakovanie poukaz na ďalší nákup na Alza.sk. Prečítajte si o tejto výhodnej akcii viac.

Pánske holenie Braun pre dokonale hladkú tvár aj mužný styling celého tela

Holiace strojčeky a zastrihávače Braun poskytnú vašej tvári aj vášmu telu dokonalý servis, pretože ponúkajú mnoho stylingových možností. Či už ste vo svete holení nováčikom, alebo si potrpíte na výnimočnú úpravu fúzov a chĺpkov, s holiacimi strojčekmi a zastrihávačmi Braun bude váš výsledok vždy dokonalý. Aké jednotlivé série holiacich strojčekov a zastrihávačov Braun nájdete na našom trhu a pre koho sú primárne určené?

Sušička bielizne Whirlpool zaistí dokonalú starostlivosť o vašu bielizeň a zároveň zlepší kvalitu vášho domáceho prostredia

Moderné sušičky Whirlpool disponujú celým radom výnimočných funkcií, ktoré zaisťujú dokonalú starostlivosť aj o bielizeň zo senzitívnych tkanín. Sušením bielizne v sušičke šetríte čas, miesto a zlepšujete zdravie v domácom prostredí. Prečítajte si, prečo sa vám oplatí investícia práve do sušičiek značky Whirlpool.

Nová éra prania a sušenia s LG WashTower™

Hľadáte efektívne a priestorovo úsporné riešenie na pranie a sušenie bielizne? Potom zamerajte svoju pozornosť na parnú práčku so sušičkou LG WT1210BBF WashTower™, ktorá vyniká radom inovatívnych technológií, inteligentných funkcií aj programov, a je tak skvelou voľbou pre každú domácnosť.

Inovatívna žehlička na vlasy Dyson Airstrait™ na úpravu mokrých aj suchých vlasov

Dyson Airstrait™ prináša revolučný prístup na úpravu vlasov, ktorý spočíva v inovatívnom vyrovnávaní vzduchom, a to nielen suchou, ale aj mokrou cestou. S touto žehličkou na vlasy dosiahnete perfektne rovné vlasy bez nutnosti ich vystavovať extrémnemu teplu. Inovatívna žehlička na vlasy Dyson Airstrait™ je vybavená aj celým radom pokrokových funkcií pre jednoduchú a bezpečnú manipuláciu.

Napíšte recenziu na nový spotrebič Electrolux a získajte poukaz 40 € na nákup na Alza.sk

Vyjadrite verejne váš názor napísaním objektívnej recenzie na niektorý z vybraných spotrebičov značky Electrolux. Za vašu snahu vás odmeníme poukazom v hodnote 40 € na ďalší nákup akéhokoľvek tovaru na stránkach Alza.sk. Podmienky účasti nájdete v našom článku.

Nové vstavané rúry a varné dosky ETA oslnia osobitým dizajnom aj inteligentnými funkciami

Nová generácia multifunkčných vstavaných rúr a varných dosiek značky ETA ponúka moderný spôsob varenia aj zdravú prípravu pokrmov. Vynikajú pokročilými programami aj nadčasovými funkciami, takže sú ideálnym riešením nielen pre začínajúcich kulinárov, ale aj pre pokročilých gurmánov.

Multifunkčná rúra a teplovzdušná fritéza Tefal FW605810 Easy Fry

V domácej recenzii sme vyskúšali teplovzdušnú fritézu Tefal FW605810 Easy Fry. Tento praktický kuchynský pomocník kombinuje hneď dva spotrebiče v jednom – okrem teplovzdušného fritovania vám poslúži aj ako kompaktná multifunkčná rúra. Ako sa v ňom varí a ako sa osvedčil v praxi? Prečítajte si viac.

Kontaktné grily Braun MultiGrill na dokonalú prípravu mäsa i ďalších pokrmov

Nový rad multifunkčných kontaktných grilov Braun prináša všestranné možnosti využitia vďaka trom flexibilným polohám na grilovanie, dvom nezávislým termostatom aj vymeniteľným platničkám. Ľahko s nimi pripravíte šťavnaté grilované steaky, na chrumkavo prepečenú zeleninu aj lahodné lievance alebo vafle pre malých maškrtníkov.

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo i5 Woven Neutral (RECENZIA)

V domácej recenzii sme vyskúšali robotický vysávač iRobot Roomba Combo i5 Woven Neutral. Ten vyniká nielen príjemným a moderným dizajnom, ale aj pokročilými funkciami na dôkladné upratovanie. Ako obstál počas mesačnej prevádzky v domácnosti? Prečítajte si viac.

Mobilná aplikácia My Tefal pre Android a iOS nadchne všetkých gurmánov a milovníkov varenia

Inovatívna aplikácia My Tefal predstavuje praktický nástroj, ktorý vám výrazne uľahčí proces plánovania a prípravy pokrmov. Nadchne milovníkov dobrého jedla, kuchárskych začiatočníkov i zaneprázdnené gazdinky. Stiahnutie aj používanie aplikácie My Tefal je zadarmo. Prečítajte si, čo všetko dokáže.

ETA pečie s vami – vykúzlite neodolateľné dobroty ako súťažiaci populárneho programu

Nechajte zažiariť svoj kuchársky um s kuchynským robotom ETA Gratus Storio Retro rovnako ako súťažiaci v programe Pečie celá krajina. Vyskúšajte osvedčené recepty na lahodné zákusky, múčniky aj slané pečivo, ktoré sa dajú ľahko pripraviť práve s pomocou robota ETA Gratus.
20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07