Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Príslušenstvo

Najlepšie slúchadlá 2024 (AKTUALIZOVANÉ): Herné, True Wireless, HiFi a ďalšie

Ktoré sú tie najlepšie slúchadlá v roku 2024? Pozreli sme sa na výber najlepších modelov v rôznych kategóriách vrátane herných, True Wireless, HiFi a ďalších. Povieme si tiež, aké sú v súčasnosti trendy medzi slúchadlami.

Aká je reálna kapacita power banky?

Asi ste si už niekedy všimli, že keď si kúpite power banku, jej udávaná a reálna kapacita sa znateľne líšia. Nejde o žiadny výrobný trik, ako by sa mohlo najskôr zdať. Power banky tak skrátka fungujú. Prečo a ako veľmi sa udávaná kapacita power banky líši od tej skutočnej?

Huawei Watch ULTIMATE (RECENZIA): Smart hodinky s výnimočnou odolnosťou

V minulých článkoch som sa venoval skoro až extravagantným smart hodinkám Huawei Watch Buds určeným predovšetkým pre hudobných závislákov, alebo veľmi lacným, ale zato mimoriadne ľahkým a odolným Huawei Watch GT3 SE, teraz je teda čas pozrieť sa aj do najvyššieho segmentu smart hodiniek, kam bezpochyby patria Huawei Watch ULTIMATE, o ktorých bude táto používateľská recenzia.

iPhony majú štíhlejšie balenie. Aké vybrať slúchadlá a nabíjačku?

Nové iPhony v balení postrádajú slúchadlá a adaptér na nabíjanie. Ako toto vyriešiť a akú náhradu zvoliť? Možností je hneď niekoľko.

Samsung Galaxy Buds FE sú skvelé True Wireless slúchadlá na každodenné počúvanie

Samsung predstavil nové bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds FE, ktoré toho za nižšiu cenu ponúknu naozaj dosť. Budú určite s prehľadom dostačovať mnohým používateľom. Čo všetko konkrétne dokážu?

Nahliadnite do útrob. Slúchadlá Beats Studio Buds+ lepšie hrajú a prichádzajú aj v priehľadnej verzii

Kvalitou ovenčená značka Beats predstavuje svoje nové True Wireless slúchadlá – Beats Studio Buds+. Majú zaujať už na prvý pohľad, ale pokrok samozrejme neobišiel ani vnútornú výbavu.

USB Power Delivery: štandard rýchlonabíjania s výkonom až 240 W

USB Power Delivery je technológia nabíjania, o ktorej veľa ľudí nevie, ale veľa ich ju využíva. Ide totiž o jeden z najvyužívanejších rýchlonabíjacích štandardov moderných smartfónov. V nasledujúcom článku si vysvetlíme všetko, čo by ste o tejto dôležitej technológii mali vedieť.

Nestraťte sa vo svete USB štandardov (POROVNANIE)

USB káble a konektory využívame dnes a denne. Je ich však také množstvo, že sa v nich môžeme ľahko stratiť. Poďte si s nami prejsť najpoužívanejšie typy USB konektorov a pozrieť sa, čo všetko prináša novinka s názvom USB-C.

Ako vybrať power bank

Zháňate power banku a neviete, ktorá je pre vás tá ideálna? Typov je veľa a každý vyniká v niečom trochu inom. Vo všeobecnosti ale môžeme vytýčiť niekoľko základných parametrov, podľa ktorých je možné power banku vybrať. My vám ich v nasledujúcom článku radi objasníme.

AirPods Pro 2022 (RECENZIA): nové štuple s ešte dlhšou výdržou a lepším ovládaním

Nové slúchadlá Apple AirPods Pro 2. generácie sľubujú to najlepšie možné počúvanie v rámci kategórie True Wireless. K pokročilým funkciám, ako je ANC či režim priepustnosti, pridávajú nové funkcie a tie súčasné vďaka novému čipu ešte zdokonaľujú. Čo všetko od nich čakať?

Samsung Galaxy Buds2 Pro (PREVIEW): kompaktné slúchadlá s vycibreným zvukom

Samsung predstavil nástupcu svojich True Wireless slúchadiel, Samsung Galaxy Buds2 Pro. Novinka poteší predovšetkým plnou podporou 24-bitového audia, ale aj pokročilým potlačením hluku a množstvom ďalšieho. Buds2 Pro smerujú predovšetkým na milovníkov hudby, ktorí chcú maximálnu kvalitu zvuku, aj keď práve nie sú doma. Ponúknu toho pomerne veľa.

Apple AirTag (RECENZIA): malý gadget, ktorý ľahko nájde to, čo treba

Inteligentné lokátory sú zaujímavým doplnkom, ktorý je však všeobecne trochu utláčaný zábavnejšími technologickými gadgetmi. Apple si však uvedomuje praktickosť tohto doplnku, a preto sa rozhodol vytvoriť svoj vlastný. Ako funguje a čo všetko sľubuje Apple AirTag?

Ako vybrať puzdro na mobilný telefón

Či už kvôli ochrane, alebo ako dizajnový doplnok, kryt na mobilný telefón je v súčasnej dobe takmer nutnosťou. V obrovskej ponuke ale nemusí byť ľahké sa orientovať. My vám pomôžeme správne vybrať puzdro na mobilný telefón.

Ako funguje bezdrôtové nabíjanie

Moderné inteligentné telefóny majú celý rad zábavných funkcií, ale to každodenné pripájanie kábla s nabíjačkou je skrátka otrava. Poradíme vám, ako si zariadiť pohodlné bezdrôtové nabíjanie, vďaka ktorému budete mať svoj telefón neustále plný energie.

Chystáte sa niekomu kúpiť mobil? Nezabudnite na príslušenstvo

Pokiaľ sa chystáte darovať mobilný telefón, nezabudnite ani na príslušenstvo. Niektoré telefóny napríklad mávajú v balení slabšie nabíjačky, než ktoré naozaj podporujú, niekto ocení napríklad štýlový kryt, ochranné sklo alebo slúchadlá. Pomocou mobilného príslušenstva tak môžete svoj darček ešte o trochu vylepšiť.

Ako spoznať príslušenstvo s certifikáciou MFi?

Čo si predstavíte pod pojmom MFi? Tí z vás, ktorí používajú Apple zariadenia, už možno tušia. Áno, ide o certifikáciu, ktorou je označené výhradne kvalitné príslušenstvo. Ako ho spoznáte?

S puzdrom na telefón iSaprio sa odlíšite

S krytmi od iSaprio svoj mobilný telefón nielen ochránite, ale dodáte mu potrebnú vlastnú tvár. Na výber je z niekoľkých stoviek motívov určených pre všetky mysliteľné značky a modely telefónov. 

Opletené káble bodujú vyššou odolnosťou aj krajším vzhľadom

Opletené káble predstavujú unikátny spôsob, ako aj z tak obyčajnej veci, ako je kábel, urobiť dizajnový prvok, ale aj zlepšiť jeho odolnosť. Práve preto čoraz viac zákazníkov volí textilné káble namiesto tých bežných. Podľa čoho opletené káble vyberať?

S návodmi a náradím od iFixit si sami opravíte mobil, počítač aj hernú konzolu

iFixit, to je služba, databáza aj komunita zároveň. Používatelia majú prístup k tisíckam návodov a pracovných postupov na opravu širokej škály elektroniky – a to vrátane mobilných telefónov, tabletov alebo osobných počítačov. Okrem dostupných návodov, ktoré sú zadarmo, ponúka aj špeciálne náradie, ktoré opravy uľahčí.

MHL: prepojenie telefónu s televízorom pomocou štandardného kábla HDMI

MHL alebo Mobile High-Definition Link pomáha smartfónu zdieľať obraz a zvuk s televízorom alebo monitorom. Potrebná je len štandardná redukcia HDMI, micro USB, USB-C alebo lightning konektor a MHL adaptér. Ako to funguje a ktoré telefóny podporujú MHL?

20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11