Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Novinky na Alza Pet

Silvester so zvieratami: ako ho osláviť v pokoji a bezpečí?

So Silvestrom sú spojené bujaré oslavy konca roka a ohňostroje. Čo petardy a obloha plná svetiel spôsobujú vašim miláčikom? Čo robiť, aby ste im silvestrovské oslavy spríjemnili, a ako ich najlepšie ochrániť pred stresom? Poradíme v našom článku.

Akého psa pre seniora

Pes je pre seniorov skvelým spoločníkom, ktorý ich udrží v dobrej psychickej a fyzickej kondícii. Prečítajte si, aké sú ideálne plemená pre dôchodcov a na čo by ste sa mali pri výbere zamerať.

Pes a všetko okolo neho

Štvornohý kamarát potrebuje starostlivosť. A ako mu dať to najlepšie, to vám napovie náš psí sprievodca.

Xiaomi myslí aj na pohodlie vašich domácich miláčikov

Xiaomi vo svojej širokej ponuke domácich spotrebičov nezabúda ani na našich štvornohých miláčikov a prichádza s novinkami – fontánou pre stály prístup k čerstvej pitnej vode a dávkovačom krmiva pre mačky a menšie až stredné psie plemená. V čom spočívajú výhody týchto produktov a prečo by nemali chýbať aj u vás doma?

Ako odstrániť riasy v akváriu? (NÁVOD)

Ako sa rýchlo a účinne zbaviť rias v akváriu? Aké sú príčiny vzniku, ako postupovať pri ich likvidácii a ako rozmnoženiu rias v akváriu predísť? Dozviete sa v našom článku.

Vonkajšie vtáctvo a kŕmenie (RADCA)

S klesajúcimi teplotami začína obdobie kŕmenia vonkajšieho vtáctva. Kedy s kŕmením vtákov začať a čím ich v zime kŕmiť? Kam umiestniť kŕmidlo a na čo si dať pozor? To všetko sa dozviete v našom článku.

Ako sa starať o vodu v akváriu? (NÁVOD)

Krištáľovo čistú vodu v akváriu môžete mať pri správnej starostlivosti aj vy. Ako často meniť vodu v akváriu, ako odstrániť zákal a ako vodu účinne ochladiť? Všetko sa dozviete v našom článku.

Ako založiť akvárium? (NÁVOD)

Chcete si zaobstarať akvárium? Čo všetko budete potrebovať a na čo si dať pozor? Pripravili sme pre vás návod na založenie akvária aj pár užitočných rád pre akvaristov začiatočníkov.

Ako chovať betty bojovnice? (NÁVOD)

Bojovnica pestrá je atraktívna a obľúbená akváriová rybka známa svojou bojovnou povahou. Aké má nároky na chov, na čo si dať u betty pozor a zvládne jej chov aj začiatočník? Poradíme v článku.

Aké rybičky chovať v akváriu? (RADY A TIPY)

Ako si vybrať rybičky do akvária? Na čo dať pri výbere pozor, ktoré druhy rýb do akvária sa hodia do toho vášho a aké sú riziká spoločného spolužitia rôznych druhov rýb v jednom akváriu? Poradíme v našom článku.

Máme doma andulku (RADY A TIPY)

Ako chovať andulku a čo všetko budete potrebovať? Ako má vyzerať klietka pre andulku, čím ju kŕmiť a ako sa o andulku starať, aby bola u vás spokojná?

Mená pre papagáje a andulky

Hľadáte meno pre andulku, papagája či korelu? Poradíme, ako pri výbere mena postupovať, a pre inšpiráciu pridáme aj najobľúbenejšie mená pre papagáje, andulky či korely.

Ako čistiť akvárium? (NÁVOD)

Akvárium potrebuje pravidelnú starostlivosť. Pripravili sme návod na údržbu a čistenie akvária. Ako sa zbaviť zákalu, čo všetko musíte vyčistiť a ako často meniť vodu?

Ako na menu, ktoré prinúti mačky spokojne priasť?

Mačky sú maškrtné stvorenia. Samy si vyberajú, čo ochutnajú a za čo naopak svojho dvojnohého spolubývajúceho „odmenia“ nahnevaným mňaukaním. Uspokojiť ich náročné chute môže byť často oriešok. Ako teda zabezpečiť, aby bol váš mačací spolubývajúci spokojný? Nakupujte tak, ako by nakupoval on – nakupujte v lahôdkach pre mačky. V Delicaterii značky Brit nájdete všetko, o čom váš mňaukajúci gurmán sníva.

Ako často odčervovať psa

Aby vášho štvornohého kamaráta netrápili nevítaní návštevníci v podobe vnútorných parazitov, treba raz za čas vykonať odčervenie psa. Pokiaľ ešte v tomto odbore nie ste príliš zbehlí, poradíme vám, kedy a akým spôsobom odčerviť psa, ako na odčervenie šteniat aj to, aké možnosti pri odčervení psa existujú.

Ježko ako domáci maznáčik (RADY A TIPY)

Ježko ako domáci maznáčik je v poslednej dobe dosť obľúbený. Chov ježkov je pomerne nenáročný, a preto je ideálny aj pre časovo vyťažené osoby, ktoré chcú mať doma po príchode z práce živú dušu. Prečítajte si, ako sa starať o ježka, ako mu zariadiť domček alebo čím ho kŕmiť. Dozviete sa tiež, či sa u ježkov chovaných doma objavujú parazity alebo ako si takého maznáčika skrotiť.

Psie množiarne – ako ich spoznať a prečo sa im vyhnúť?

Čo riskujete, ak si zaobstaráte psa z množiarne? Aké sú najčastejšie praktiky majiteľov množiarní? Poradíme, na čo si máte dať pri nákupe šteňaťa pozor.

Ako vybrať psa (NÁVOD)

Chcete si zaobstarať psa? Poradíme vám, aké plemeno vybrať do bytu alebo k deťom a na čo si dať pri výbere psa pozor.

Základné vybavenie pre mačiatko

Čo všetko je potrebné vedieť a zariadiť pred príchodom nového mačiatka do domácnosti? V článku zistíte, ako urobiť z vášho domova bezpečný priestor pre mačiatko, čo všetko patrí do základnej mačacej výbavy a ako pristupovať k výchove mačiatka.

HEXBUG: Zábavné robotické hračky pre deti aj domácich miláčikov

Robotické hračky HEXBUG sú perfektným darčekom pre všetky zvedavé deti aj neposedných domácich miláčikov. Inteligentná robotická hra uvedie deti zábavnou formou do sveta robotiky a zoznámi ich s technológiami, ktoré ich budú sprevádzať celý život. Prečítajte si, aké novinky si pre vás tento americký výrobca pripravil.
20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11