Obnoviť stránku

ARMAF

Armaf

Armaf: Vône, ktoré vás uchvátia

Parfumový dom Armaf sa už od svojho zrodu v roku 2015 stal fenoménom medzi parfumovými nadšencami. Založený bol v Spojených arabských emirátoch, veľmi rýchlo sa však jeho pobočky rozšírili po celom svete. Parfumy Armaf sú známe svojou vysokou kvalitou a jedinečnou vôňou. V ponuke značky nájdete nielen unikátne dámske a pánske parfumy, ale aj kvalitnú telovú kozmetiku.

Dámske vône Armaf

Dámske parfumy Armaf zaujmú a oslnia pri každej príležitosti

Dámske parfumy Armaf sú vďaka svojej originálnej vôni vhodné na každú príležitosť. Vkusne kombinujú vonné zložky, ktoré vás uchvátia. Nechajte sa očariť vôňou orientu, exotických drevín, kvetov, alebo ovocia. Dámske parfumy Armaf vás potešia nielen esenciou, ale aj krásnymi baleniami, ktoré umocnia váš zážitok z používania týchto jedinečných produktov.

Pánske vône Armaf tvoria štýl každého pravého gentlemana

S pánskymi parfumami Armaf neurobíte nikdy chybu. Sú vhodné na každodenné použitie, nech už robíte čokoľvek. Vôňa je veľmi príjemná, napriek tomu odvážna a niekedy až ľahko provokatívna. Pánske vône Armaf sú k dispozícii v podobe parfumov na telo a tiež ako toaletné, či kolínske vody po holení. Každý druh parfumu zaujme nielen svojou vôňou, ale aj originálnym flakónom. 

Pánske vône Armaf
Telová kozmetika Armaf

Telová kozmetika Armaf poteší v originálnom darčekovom balení

Telová kozmetika Armaf sa zameriava najmä na telové spreje a dezodoranty vhodné pre mužov aj ženy. Doprajú vám príjemnú vôňu a pocit sviežosti po celý deň. Sú vhodné na všetky typy pleti a neobsahujú žiadne farbivá. Telová kozmetika i parfumy Armaf sú k dispozícii v darčekových baleniach, ktoré elegantne kombinujú celý rad produktov v dámskych aj pánskych variantoch.

Spresniť parametre
91 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07