Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ARMAF Club De Nuit Intense Man EdT 105 ml

4,6 109 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
29,90 €

ARMAF Club De Nuit Intense Man EdT 105 ml

Pánska toaletná voda ARMAF Club de Nuit Intense Man EdT
Armaf

Spoznajte temnú vôňu pre mužov, ktorí chcú nielen zaujať, ale priamo provokovať. Toaletná voda ARMAF Club de Nuit Intense Man ponúka neodolateľnú kombináciu korenistej a kvetinovej vône, ktorá sa teší celosvetovej obľube.

Základné informácie

Typ vône:

Drevitá, korenistá

Určenie:

Pánske

Vonné zložky:

Citrón, bergamot, ananás, jazmín, ruža, breza, ambra, pižmo, vanilka

Zloženie toaletnej vody

Parfémy

hlava

citrón, bergamot, čierne ríbezle, ananás, jablko

Parfémy

srdce

jazmín, ruža, breza

Parfémy

telo

pravá ambra, pižmo, pačuli, vanilka

Vlastnosti toaletnej vody Armaf

Drevitá pánska vôňa Intense zo širokého portfólia parfémov ARMAF Club de Nuit v sebe jedinečným spôsobom spája svieže tóny citrusov a ovocia s bohatými kvetinovými akordmi a sladkou vanilkou. Toaletná voda je uložená v geniálne jednoduchom čiernom flakóne ozdobenom decentnými trblietavými kameňmi.

Pánska toaletná voda ARMAF Club de Nuit Intense Man EdT

Toaletná voda ARMAF ideálna pre mužov

Originálne je táto pánska vôňa zo SAE

Eau de Toilette sa vyznačuje sviežou citrusovou a drevitou vôňou

Voňavka je vhodná na celodenné nosenie

Balenie s objemom 105 ml

Popis vône ARMAF Club de Nuit Intense Man

Provokatívna. Týmto slovom by sa dala charakterizovať toaletná voda ARMAF Club de Nuit Intense Man. Muži a ich okolie si vôňu zamilovali vďaka zaujímavej kombinácii šťavnatých citrónov, bergamotu a ananásu so srdcom parfumu z omamného jazmínu a opojnej ruže. V závere vás do hrejivého a sladkého závoja zahalí nezameniteľná vanilka sprevádzaná vôňou pravej ambry, pižma a pačuli.

Na aké príležitosti je toaletná voda vhodná

S pánskou toaletnou vodou ARMAF Club de Nuit Intense Man neurobíte nikdy chybu. Môžete ju nosiť celoročne. Najvhodnejšia je potom na bežné denné používanie. Táto mužná vôňa je vhodná pre pánov všetkých vekových kategórií, ktorí dávajú prednosť drevitým tónom s kvapkou ovocných a kvetinových akcentov.

Armaf

Zamilovať sa do parfémov Armaf nie je vôbec ťažké. Získajú si vás nielen svojou inšpiratívnou a neodolateľnou vôňou, ale aj svojimi veľmi luxusnými flakónmi v bezkonkurenčnom dizajne. Každý parfum tak vyžaruje jedinečný štýl, ktorý reprezentuje svojho nositeľa. Značka Armaf pochádza zo Spojených arabských emirátov, kde patrí medzi najlepšie parfémové spoločnosti. Svoje produkty vyváža do 92 krajín sveta. Najväčší úspech oslavuje s vôňou z portfólia Club de Nuit, a to vo variante Intense Man, ktorú si obľúbili páni po celom svete.

Kategórie ARMAF

Pánska toaletná voda ARMAF Club de Nuit Intense Man EdT

Parfémy a vône

Pánska toaletná voda ARMAF Club de Nuit Intense Man EdT

Telová kozmetika

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Arabské
Kód:  KPFC1765
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6085010044712

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13